Haemme asiakasneuvojaa kesätöihin

Haemme kesätyöntekijää Pietarsaaren asiakaspalvelutiimiinHae viimeistään 28.2.2024.

JNT palvelee yhä enemmän asiakkaita ympäri Pohjanmaata ja siksi tarvitsemme kesäkuukausina vahvistusta Pietarsaaren palveluhenkiseen asiakaspalvelutiimiimme. Työssäsi palvelet netti- ja tv-asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse sekä käsittelet asiakkaiden tilauksia ja hoidat hallinnollisia tehtäviä. Apunasi sinulla on tiimi, joka tukee onnistumistasi työtehtävissäsi.

Koska me JNT:llä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat palvelut ja auttamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla, arvostamme palveluhenkistä ja auttavaista asennetta. Meille on myös tärkeää palvella asiakkaan kielellä ja siksi tehtävän edellytyksenä on hyvä ruotsin, suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Jos olet sitä paitsi tehokas, nopea oppimaan ja järjestelmällinen, tulet pärjäämään loistavasti.

Hae näin

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry[a]jnt.fi viimeistään 28.2.2024. Otsikoi hakemuksesi ”Kesätyö asiakasneuvoja”.

Lisää tietoa työstä saat asiakaspalvelutiimin vetäjältä, Merja Mattilalta, puh 06 786 8213 tai myyntipäällikkö Nina Riskalta, puh. 06 786 8184.