Studieförmån

Hej studerande! 

Nu får du mot uppvisande av i kraft varande studiekort eller studieintyg, ADSL-anslutningen Surfa M eller Estate-anslutningen 50/50 Mbit/s, till priset 19,90€ per månad utan bindningstid och med gratis inkoppling!

Med hjälp av bostadens adress ser vi vilken anslutning som är möjlig i din bostad.

Om du vill veta mer eller beställa en anslutning är du välkommen att mejla oss på kundbetjaning[a]jnt.fi eller ringa 06 786 8222. Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad eller på Hovrättsesplanaden 18 i Vasa.

 

Förmånen kan inte kombineras med övriga förmåner. Surfa M för 19,90€/mån förutsätter att fastigheten är ansluten till JNT:s kopparnät på ett område där leverans av tjänsten är tekniskt möjligt. Estate 50/50 Mbit/s för 19,90 €/mån att fastigheten är ansluten med en fiberanslutning från JNT. JNT förbehåller sej rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar. Avtalet kan inte överlåtas till tredje part.

Internet hastigheten som uppges utgår från att ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet eller fiberterminalen. Hastigheten varierar beroende på förbindelsens längd mellan fastigheten och telecentralen och på vilken teknik förbindelsen är byggd. Övriga faktorer som inverkar är det interna nätet i fastigheten, ifall man surfar trådlöst (WLAN) samt på den utrustning och program som används. Variationsintervallet för Surfa M: nedladdning 5-24 Mbit/s och uppladdning 0,75-1 Mbit/s. Uppskattad maxhastighet 24/1 Mbit/s. Hastigheten för 50/50 Mbit/s definieras enligt nedanstående variationsintervall: nedladdning 35-50 Mbit/s uppladdning; 20-50 Mbit/s.

För ångerblankett ring 06 786 8222.