Ta med IPTV i mobilen i sommar!

Semestersäsongen kör igång, sommaren är som bäst och vi har mindre tid att spendera framför TV:n. Vad är då inte bättre än att ha med TV:n i mobilen? Du kan följa favoritserien, kolla fotbolls VM eller slötitta på en film även fast du inte är hemma.

Mobil IPTV gör det möjligt att titta på TV var du vill, via läsplattan eller mobilen. Tjänsten kostar 5€/månad och då kan du titta på tre enheter samtidigt. Den Mobila IPTV appen fungerar på iOS- och Android-enheter i Finland och på Åland men du behöver ha ett IPTV-grundpaket för att kunna beställa tjänsten.

Inspelningstjänsterna ReTV och Spin+ finns att tillgå via mobil IPTV och därmed kan du både spela in och titta på inspelade program via den mobila IPTV-tjänsten.

Du går själv enkelt in och beställer Mobil IPTV via din IPTV-box. Tjänsten hittas under ikonen butik. Du kan också höra av dig till oss så aktiverar vi tjänsten åt dig.

JNT kundtjänst
06 786 8222
kundbetjaning[a]jnt.fi

Kanalutbudet är en aning begränsat i den mobila IPTV tjänsten och tilläggspaket är inte möjliga på grund av upphovsrättsliga bestämmelser.