Teamleader till Infrateam

JNT växer och vi behöver mer personal. Nu söker vi dig som vill jobba med leverans av JNT:s telecom-tjänster, har god hand med projektledning samt teamleader-egenskaper.

Som teamleader hos JNT jobbar du med leveransen av våra tjänster, bland annat fiberanslutningar, samt olika typer av interna och externa projekt. Du leder ett team av experter inom fiberbyggnad och samarbetar med andra team inom JNT, planerar och koordinerar projekt samt beställer arbeten och material. I ditt team ingår sex personer. Du samarbetar också med kunder, markägare, städer, kommuner och fastighetsägare. Ditt arbete utförs främst på kontor men ibland också ute på fältet. Du är stationerad i Jakobstad och ditt arbete utförs i huvudsak i Jakobstadsnejden, men ibland leder du projekt också i Karleby- eller Vasaregionen.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • leda det dagliga arbetet inom teamet
 • genom ett coachande ledarskap bidra till att teammedlemmarna utvecklas i sina roller
 • göra kostnadsberäkningar, budget och tidsplan för olika projekt
 • leda projekt, följa upp kvalitet, tidsplaner och kostnader
 • dokumentera och utveckla arbetsprocesser
 • beställa arbeten och material av leverantörer och internt samt säkerställa leveranstider
 • ansöka om tillstånd för projektets genomförande
 • kommunicera med kunder, leverantörer och internt om leveranser och projekt

Vi värdesätter att du som teamleader:

 • är självgående, handlingskraftig och visar engagemang
 • är duktig på arbetsstrukturering och planering och gillar att slutföra projekt
 • har en teknologisk nyfikenhet och en naturlig vilja att hela tiden lära dig nya saker
 • har god social kompetens samt kunskaper i svenska, finska och engelska

JNT som arbetsgivare
JNT är ett välfungerande bolag som verkar i en bransch som är i ständig utveckling. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. Vi erbjuder jobb i en trygg och inspirerande arbetsmiljö med familjär stämning och kompetenta kollegor. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansjobb. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen i Vasa, Jakobstad och Karleby, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Bakom dig har du en erfaren och kunnig organisation. Vi erbjuder ett utvecklande jobb och du kommer även ges goda möjligheter till personlig utveckling i form av kompetenshöjande skolning. Vi värdesätter ditt välmående och vi har därmed tillgång till E-passi.

Mer information och ansökningar
Tilläggsuppgifter om tjänsten ges av ICT-avdelningens chef, Daniel Finell, daniel.finell[a]jnt.fi eller 06 786 8310. För att söka tjänsten skickar du din CV och en fritt formulerad ansökan till adressen rekry[a]jnt.fi. Sista ansökningsdag är onsdagen den 16.4.2023.

Vi börjar behandla ansökningarna samt intervjua lämpliga kandidater redan under ansökningstiden så det lönar sig att skicka in ansökan så snabbt som möjligt. Vi tillsätter befattningen genast när lämplig person hittas.

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Till JNT-koncernen hör också Konttoripiste och Multitronic | JNT-butikerna i Jakobstad och Vasa. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och eget initiativtagande. Vi stöder också utbildning inom området man jobbar med.