Haemme tiiminvetäjää infratiimiimme

JNT kasvaa ja tarvitsemme lisää henkilökuntaa. Nyt etsimme sinua, joka haluat työskennellä JNT:n tietoliikennepalveluiden toimittamisen parissa ja jolla on hyvät projektinhallinta- ja tiiminvetäjäominaisuudet.

JNT:n tiiminvetäjänä työskentelet palveluidemme, kuten esimerkiksi kuituyhteyksien toimittamisessa sekä erilaisten sisäisten ja ulkoisten projektien parissa. Johdat kuiturakentamisen asiantuntijoista koostuvaa tiimiä ja teet yhteistyötä muiden JNT:n tiimien kanssa, suunnittelet ja koordinoit projekteja sekä tilaat töitä ja tarvittavat materiaalit. Tiimiisi kuuluu kuusi henkilöä. Teet myös yhteistyötä asiakkaiden, maanomistajien, kaupunkien, kuntien ja kiinteistöjen omistajien kanssa. Työsi tapahtuu pääasiassa toimistolla, mutta joskus myös kentällä. Työpisteesi on Pietarsaaressa ja työskentelet pääasiassa Pietarsaaren seudulla, mutta joskus johdat projekteja myös Kokkolan tai Vaasan seudulla.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

 • tiimin päivittäisen työn johtaminen
 • osallistut valmentavan johtamisen kautta tiimin jäsenten kehittymiseen heidän tehtävissään.
 • kustannusarvioiden, budjetin ja aikataulun laatiminen eri projekteille
 • projektien hallinnointi, laadun, aikataulujen ja kustannusten seuranta
 • työprosessien dokumentointi ja kehittäminen
 • töiden ja materiaalien tilaaminen toimittajilta ja sisäisesti sekä toimitusaikojen varmistaminen
 • hankkeiden toteuttamista koskevien lupien hakeminen
 • yhteydenpito asiakkaisiin, toimittajiin ja sisäisesti toimituksista ja projekteista.

Tiiminvetäjänä olet:

 • oma-aloitteinen, päättäväinen ja osoitat sitoutumista
 • hyvä työn jäsentämisessä ja suunnittelussa ja nautit projektien loppuunsaattamisesta
 • teknologisesti utelias ja sinulla on luontainen halu oppia jatkuvasti uusia asioita
 • sosiaalinen ja sinulla on ruotsin, suomen ja englannin kielen taito

JNT työnantajana
JNT on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen yritys. Tarjoamme töitä turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee perheellinen ilmapiiri ja jossa on päteviä kollegoita. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi mukavat toimistotilat Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Tukenasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä, ja saat myös hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen osaamista lisäävän koulutuksen muodossa. Arvostamme hyvinvointiasi, ja siksi meillä on käytössä E-passi.

Lisätiedot ja hakemukset
Lisätietoja antaa ICT-osaston johtaja Daniel Finell puh. 06 786 8310, s-posti daniel.finell[a]jnt.fi . Haet meille töihin lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry[a]jnt.fi. Viimeinen hakupäivä on 16.4.2023.

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja sopivien hakijoiden haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan.

JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. JNT-ryhmään kuuluu myös Konttoripiste sekä Pietarsaaren että Vaasan Multitronic | JNT-kaupat. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.