VÄLJ JNT FIBER TILL DITT BOSTADSBOLAG

JNT är en lokal och pålitlig österbottnisk leverantör av internet och tv till bostadsbolag. Våra tjänster är tillgängliga i stora delar av Österbotten, bl.a. Vasa, Korsholm, Karleby och Jakobstad.

Med JNT Fiber får bostadsbolagets invånare ta del av en snabb och stabil internetanslutning vars kapacitet räcker till alla. Anslutningen garanterar alla husets invånare en driftsäker och högklassig internet-uppkoppling som klarar av den bandbredd som många av dagens tjänster kräver. JNT Fiber är helt klart en bra och trygg investering för bostadsbolaget.

Intresserad? Ta kontakt så berättar vi mer om möjligheterna till just ert bostadsbolag.

förmånlig, flexibel och enkel att installera

Det är förmånligt och framförallt enkelt att byta till JNT Fiber. Vi skräddarsyr lösningen enligt husets interna nät och dess förutsättningar. Därtill levererar vi tjänster enligt era egna önskemål, vi erbjuder allt från enstaka tjänster till kompletta tjänstepaket.

Här kan du öppna, ladda ner eller skriva ut vårt infoblad till bostadsbolag:

Disponenter och bostadsbolag – när er fastighet är ansluten till JNT Fiber kan ni beställa:

Snabbt internet

Alla invånare får tillgång till den överenskomna grundhastigheten och våra montörer sköter modeminstallationen i lägenheterna kostnadsfritt. Invånarna kan via vår kundtjänst beställa ännu snabbare internethastigheter enligt eget behov och vi erbjuder hastigheter upp till 1000 Mbit/s i de bostadsbolag där fastighetens interna nät klarar av det.

Traditionell kabel-tv

Med JNT:s kabel-tv-tjänst ser invånarna automatiskt alla kanaler som ingår i Start-paketet. Invånarna kan själva beställa det avgiftsbelagda kabel-tv-kortet som ger tillgång till ännu fler kanaler. Kortet krävs också för att kunna beställa tilläggskanalpaket.

DisplayIT

Skärmen DisplayIT från JNT fungerar som en digital anslagstavla och kan placeras t.ex. i bostadsbolagets trapphus. Information i text-, bild- eller videoformat laddas enkelt upp till skärmen, så att invånarna alltid har tillgång till aktuell info.

Såhär tycker våra kunder

I bostadsbolaget Oravanpyörä i Vasa installerades JNT:s tjänster i mars 2020. I huset är man mer än nöjd med hur installationen gått och hur nätet nu fungerar. Tvåspråkig service och avgiftsfri installation är det bostadsbolagets medlemmar uppskattat mest.
– Det känns tryggt att veta att JNT finns nära till hands och kan hjälpa direkt om nåt problem skulle uppstå. Deras kontor här i Vasa ligger bara några kvarter bort. Vi är alla i huset väldigt nöjda, hälsar bostadsbolagets ordförande Hans-Erik Joffs.

Läs mer om hur installationen gick till.

HUR GÅR JAG TILLVÄGA?

Som bostadsbolagets ordförande eller disponent kan du kontakta våra kunniga fiberförsäljare och begära en kostnadsfri offert.

  • Begär en offert av JNT Fiberteam (se kontaktuppgifter här intill)
  • Du mottar en offert anpassad för aktuellt bostadsbolag
  • Beslutsfattarna för bostadsbolaget tar ställning till förslaget
  • Vid positivt beslut gör vi en överenskommelse och beslutar om leveransdatum
  • Vi levererar all behövlig information till invånarna i bostadsbolaget

Ifall du som invånare i ett bostadsbolag är intresserad av JNT Fiber, får du gärna framföra din önskan till bostadsbolagets ordförande om att kontakta oss.

kontakta oss

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär:

Du når oss även på telefon och e-post:

Bostadsbolag i Vasanejden och Karleby:
Olli Nieminen, försäljare
Tel. 06 786 8255
E-post: olli.nieminen[a]jnt.fi

Bostadsbolag i Jakobstadsnejden:
JNT Fiberteam
Tel. 06 786 8210
E-post: fiberteam[a]jnt.fi