JNT KUITU – SINUNkin ASUNTOYHTIÖÖSI

JNT Kuitu-liittymän avulla saavat asuntoyhtiönne asukkaat nopean ja vakaan liittymän, kapasiteetilla kaikille. Kuituyhteys takaa jokaiselle talon asukkaalle luotettavan ja korkealaatuisen nettiyhteyden. Kuitu tarjoaa nykypäivän palveluiden vaatimat kaistanopeudet. JNT Kuitu on taatusti varma kiinteistön investointi.

Edullinen, joustava ja helppo asentaa

On edullista ja ennen kaikkea helppoa vaihtaa JNT Kuituun. Räätälöimme teille sopivan ratkaisun, ottaen huomioon talon sisäisen verkon sekä sen edellytykset. Tämän lisäksi tarjoamme palveluja toivomuksienne mukaan, tarjoamme sekä yksittäisiä palveluja että kokonaisia palvelupaketteja. Ota mielelläsi yhteyttä kuituammattilaisiimme ja pyydä ilmainen tarjous.

MITEN ETENEN?

Miten hankin JNT Kuidun asuntoyhtiöön?

  • Pyydä tarjous JNT:n Kuitutiimiltä
  • Saat taloyhtiökohtaisen tarjouksen
  • Taloyhtiön päätöksentekijät ottavat kantaa tarjoukseen
  • Myönteisen päätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme toimituspäivän
  • Lähetämme kaiken tarvittavan tiedon asuntoyhtiön asukkaille

Kiinnostaako?
Ota meihin yhteyttä!

Asuntoyhtiöt Vaasan ja Kokkolan seudulla:
Kuitutiimi puh. 06 786 8255, kuitutiimi[a]jnt.fi

Asuntoyhtiöt Pietarsaaren seudulla:
Kuitutiimi puh. 06 786 8210
kuitutiimi[a]jnt.fi

Asuntojen arvo nousee aina taloissa, joissa on kuituverkko asennettuna. Tyytyväiset asukkaat tekevät asuntoyhtiöstänne houkuttavan ja elinvoimaisen.

Rakennetaanko kuitua yhdessä?

Kartoitamme jatkuvasti palveluidemme tarvetta. Jos taloyhtiösi on kiinnostunut hankkimaan JNT Kuidun, mutta emme vielä toimita kuitua alueellesi, voit ilmaista meille kiinnostuksesi täällä. Kun kiinnostus alueella on tarpeeksi suuri, teemme rakentamispäätöksen.