JNT KUITU – SINUNkin ASUNTOYHTIÖÖSI

JNT on paikallinen ja luotettava pohjanmaalainen asuntoyhtiöiden internet- ja tv-palvelujen tuottaja. Palvelumme ovat saatavilla suuressa osassa Pohjanmaata, mm. Vaasassa, Mustasaaressa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa.

JNT Kuitu-liittymän avulla saavat asuntoyhtiönne asukkaat nopean ja vakaan liittymän, kapasiteetilla kaikille. Kuituyhteys takaa jokaiselle talon asukkaalle luotettavan ja korkealaatuisen nettiyhteyden. Kuitu tarjoaa nykypäivän palveluiden vaatimat kaistanopeudet. JNT Kuitu on taatusti varma kiinteistön investointi.

Kiinnostunut? Ota meihin yhteyttä!

Edullinen, joustava ja helppo asentaa

On edullista ja ennen kaikkea helppoa vaihtaa JNT Kuituun. Räätälöimme teille sopivan ratkaisun, ottaen huomioon talon sisäisen verkon sekä sen edellytykset. Tämän lisäksi tarjoamme palveluja toivomuksienne mukaan, tarjoamme sekä yksittäisiä palveluja että kokonaisia palvelupaketteja.

Alta voit avata, ladata tai tulostaa taloyhtiöille suunnatun esitteemme.

Isännöitsijät ja asuntoyhtiöt – Kun kiinteistönne on liitetty JNT Kuituun, voitte tilata:

Nopea Internet

Kaikilla asukkailla on käytettävissään sovittu perusnopeus, ja asentajamme suorittavat modeemiasennukset huoneistoissa ilmaiseksi. Asukkaat voivat tilata asiakaspalvelumme kautta vielä nopeamman internet-yhteyden omien tarpeidensa mukaan, ja tarjoamme nopeuksia 1000 Mbit/s asti niissä asuntoyhtiöissä, joiden kiinteistöjen sisäinen verkko riittää siihen. 

Perinteinen kaapeli-tv

JNT:n kaapeli-tv-palvelulla asukkaat näkevät automaattisesti kaikki kanavat, jotka kuuluvat Start-pakettiin. Asukkaat voivat itse tilata kaapeli-tv-kortin, jolla saa näkyviin vielä enemmän kanavia. Korttia tarvitaan myös lisäkanavapakettien tilaamiseen.

DisplayIT

JNT:n DisplayIT -näyttö toimii digitaalisena ilmoitustauluna, ja sen voi sijoittaa esimerkiksi taloyhtiön rappukäytävään. Teksti-, kuva- tai videomuotoiset ilmoitukset vain ladataan näyttöön, niin ajankohtaiset tiedotteet ovat aina asukkaiden nähtävillä.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Asunto-osakeyhtiö Oravanpyörään asennettiin maaliskuussa 2020 JNT:n palveluita. Talossa ollaan nyt huikean tyytyväisiä asennuksen onnistumiseen ja verkkoyhteyden toimintaan. Eniten kiitosta taloyhtiön jäseniltä saavat JNT:n kaksikielinen palvelu ja maksuton asennus.
– Tuntuu turvalliselta tietää, että JNT on lähellä ja tavoitettavissa ja pystyy auttamaan välittömästi, jos ongelmia ilmaantuu. Heidän toimipisteensä on täällä Vaasassa vain parin korttelin päässä meiltä. Tässä talossa me kaikki olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen, taloyhtiön puheenjohtaja Hans-Erik Joffs toteaa.

Täältä voit lukea lisää siitä, kuinka asennus toteutettiin.

MITEN ETENEN?

Asuntoyhtiön puheenjohtajana tai isännöitsijänä voit ottaa yhteyttä asiantunteviin kuitumyyjiimme ja pyytää maksuttoman tarjouksen.

  • Pyydä tarjous JNT Kuitutiimiltä
  • Saat taloyhtiökohtaisen tarjouksen
  • Taloyhtiön päätöksentekijät ottavat kantaa tarjoukseen
  • Myönteisen päätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme toimituspäivän
  • Lähetämme kaiken tarvittavan tiedon asuntoyhtiön asukkaille

Mikäli olet asuntoyhtiön asukkaana kiinnostunut JNT Kuidusta, välitäthän toiveesi eteenpäin asuntoyhtiön puheenjohtajalle, joka voi ottaa yhteyttä meihin.

Kiinnostuitko?
– Ota meihin yhteyttä!

Asuntoyhtiöt Vaasan ja Kokkolan seudulla:
Olli Nieminen, myyjä
Puh. 044 721 8255
S-posti: olli.nieminen[a]jnt.fi

Asuntoyhtiöt Pietarsaaren seudulla:
JNT Kuitutiimi
Puh. 06 786 8210
S-posti: kuitutiimi[a]jnt.fi