Vi rekryterar: Controller, Marknadsföringsassistent & Marknadskommunikatör

JNT växer och vi behöver fler kollegor! Vi anställer nu en controller till vårt ekonomiteam samt en marknadsföringsassistent och en marknadskommunikatör till vårt marknadsföringsteam.

Controller

Som controller hos oss jobbar du med bokföringsuppgifter, samt med intern styrning och kontroll. Du deltar också i utvecklingen av vår ekonomiförvaltning och i system och processer i anknytning till detta. Mer information om tjänsten och ansökning hittar du här.

marknadsföringsassistent

Kickstarta din karriär inom marknadsföring på vår marknadsföringsavdelning. Vi söker en marknadsföringsassistent som vill jobba med att producera marknadsföringsmaterial och jobba med återkommande sälj- och marknadsföringsaktiviteter mot både B2C- och B2B-marknaden. Mer information om tjänsten och ansökning hittar du här.

marknadskommunikatör

Nu söker vi en marknadskommunikatör som brinner för att jobba med skapande av tilltalande marknadsföringsmaterial och marknadsföring i digitala kanaler. Som en del av vårt marknadsföringsteam deltar du i planeringen och genomförandet av marknadsföringsaktiviteter mot båda B2B och B2C marknaden. Till arbetet hör att tillverka grafiskt material i både digital- och printform samt textproduktion. Mer information om tjänsten och ansökning hittar du här.

Vi ser fram emot att höra från dig!

jnt för österbotten

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Till JNT-koncernen hör också Keski-Pohjanmaan Konttoripiste samt Multitronic | JNT-butikerna i Jakobstad och Vasa. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt företag. Vi värdesätter ditt välmående och erbjuder en trygg och engagerande arbetsplats med hjälpsamma och kompetenta kollegor. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen och den senaste tekniken. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och eget initiativtagande. Vi stöder också utbildning inom området man jobbar med