Rekrytoimme: controlleria, markkinointiassistenttia & Markkinointiviestijää

JNT kasvaa, ja tarvitsemme lisää työkavereita! Haemme controlleria taloushallintotiimiimme sekä markkinointiassistenttia ja markkinointiviestijää markkinointitiimiimme.

Controlleri

Controllerin tehtäviin kuuluu kirjanpitotehtäviä sekä sisäistä ohjausta ja valvontaa. Osallistut myös taloushallintoomme, sekä siihen liittyvien järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Lisää tietoa työstä sekä hausta löydät täältä.

Markkinointiassistentti

Haluatko lentävän lähdön urallesi markkinointialalla? Siinä tapauksessa voit hakea meiltä paikkaa markkinointiasistenttina. Etsimme henkilöä, joka haluaa tuottaa markkinointimateriaalia ja työskennellä myynti- ja markkinointitoimien parissa sekä B2C- että B2B-markkinoilla. Lisää tietoa työstä sekä hausta löydät täältä.

markkinointiviestijä

Etsimme markkinointiviestijää, jolla on innostusta vetoavien markkinointimateriaalien luomiseen ja digitaalisissa kanavissa tapahtuvaan markkinointiin. Osana markkinointitiimiämme suunnittelet ja toteutat markkinointitoimia sekä B2B- että B2C -markkinoille. Työhön sisältyy graafisen materiaalin laatimista sekä digitaalisessa että painetussa muodossa ja tekstin tuottamista. Lisää tietoa työstä sekä hausta löydät täältä.

Odotamme innolla hakemustasi!

jnt pohjanmaan hyväksi

JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. JNT-ryhmään kuuluu myös Keski-Pohjanmaan Konttoripiste sekä Pietarsaaren että Vaasan Multitronic | JNT -kaupat. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen yritys.Arvostamme työhyvinvointiasi ja tarjoamme turvallisen ja omistautuneen työpaikan, jossa työskentelevät avuliaat ja asiantuntevat työkaverit. Käytössäsi on viihtyisät toimistotilat ja uusinta teknologiaa. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.