Vi rekryterar en systemutvecklare

Till vår avdelning för systemutveckling och -integration söker vi en nu en systemutvecklare. Till arbetsuppgifterna hör främst utveckling och hantering av företagets ERP-system samt programmerings- och systemintegrationsuppgifter.

Följande kunskaper ses som merit:

  • Förståelse för processer inom ERP-system
  • Microsoft .NET, C# och Visual Studio
  • Shell- och Perl-skriptning
  • Relationsdatabaser såsom SQL Server, Oracle och MySQL
  • Serveradministration i Windows och Linux miljö
    Vi värdesätter intresse för teknik, noggrannhet och systematiskt arbetssätt, samt förmåga att arbeta i team.
    JNT erbjuder en tillsvidareanställning på en trygg arbetsplats med engagerade och serviceinriktade kollegor. Vi har flexibla arbetstider och du har möjlighet att jobba på vårt kontor i Jakobstad, Vasa eller Karleby. Till ditt förfogande har du fina kontorsutrymmen och den senaste tekniken. Bakom dig har du en stark och kunnig organisation som ger dig alla förutsättningar att uppnå framgång i ditt jobb.

Ansök
Mera uppgifter fås av avdelningschef Kenneth Nylund, tel. 06 786 8244 eller e-post kenneth.nylund[a]jnt.fi. Skicka din CV och fritt formulerade ansökan till rekry[a]jnt.fi senast fredagen 30.9.2022.

JNT
JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras du till personlig utveckling och eget initiativtagande, och vi stöder utbildning inom området du jobbar med.