Rekrytoimme järjestelmäasiantuntijan

Haemme järjestelmäkehitys- ja järjestelmäintegraatio-osastollemme nyt Järjestelmäkehittäjää. Työtehtäviin kuuluu pääosin yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän (ERP:n) kehitys ja hallinta sekä ohjelmointi- ja järjestelmäintegraatiotehtävät.

Seuraavat taidot katsotaan ansioksi:

  • ERP-järjestelmien prosessien ymmärtäminen
  • Microsoft .NET, C# ja Visual Studio
  • Shell- ja Perl-skriptaus
  • Relaatiotietokannat, kuten SQL Server, Oracle ja MySQL
  • Palvelinhallinta Windows- ja Linux-ympäristöissä
    Arvostamme kiinnostusta tekniikkaa kohtaan, tarkkuutta ja systemaattista työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä tiimissä.

JNT on vakaa ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja joustavat työajat. Työpisteesi voi olla joko Pietarsaaressa, Vaasassa tai Kokkolassa ja käytössäsi on mukavat toimistotilat ja viimeisin tekniikka. Tukenasi ovat omistautuneet ja palveluhenkiset kollegat sekä vahva, osaava organisaatio, joka antaa sinulle kaikki edellytykset menestyä työssäsi.

Hakemus
Lisätietoja antaa osastopäällikkö Kenneth Nylund, puh. 06 786 8244 tai s-posti kenneth.nylund[a]jnt.fi. Lähetä CV ja vapaasti muotoiltu työhakemuksesi osoitteeseen rekry[a]jnt.fi viimeistään perjantaina 30.9.2022.

JNT
JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, nykyään JNT on moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.