Network specialist

Till vårt Network & Telecom-team söker vi nu en Network Specialist.

Som nätverksexpert hos JNT jobbar du främst med leveransen av internettjänster till konsumenter och företag. Du jobbar också med att hålla vårt datanät driftsäkert genom att kontinuerligt planera förnyandet av utrustning, mjukvaror och kopplingar i nätet. Detta arbete görs i nära samarbete med våra montörer och underleverantörer och din del i arbetet är främst själva planeringen och konfigureringen. I vissa fall kan du behöva åka ut och sköta om felsökningar samt installationer och det är till din fördel att besitta dessa kunskaper på förhand. Ibland jobbar du även med intressanta specialprojekt. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareavtal. Din placeringsort är Jakobstad och/eller Vasa.

För vem?
Är du en person som är utåtriktad, social och ”service minded” är denna tjänst något för dig. Vårt huvudsakliga arbetsspråk är svenska, men eftersom vi betjänar våra kunder på svenska, finska och engelska, bör du behärska dessa språk i tal och skrift. Vi värdesätter erfarenhet av nätverksarkitektur som omfattar TCP/IP baserade nätverk, switchar, routrar och brandväggar. Det är till din fördel att även vara praktiskt lagd och inte vara rädd för att ta tag i saker på egen hand.

Arbetstider
Du kan jobba enligt flexibla arbetstider och du ges möjlighet att delta i vårt dejoureringssystem som vid behov innebär jobb utanför vanliga kontorstider. Vi försöker undvika nattarbete, men ibland när vi gör kritiska omkopplingar i vårt nät, behöver vi jobba även nattetid, för att minimera störningar i våra tjänster.

Att jobba hos JNT
JNT är ett välfungerande bolag som verkar i en bransch som är i ständig utveckling. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. Vi erbjuder jobb i en trygg och inspirerande arbetsmiljö med familjär stämning och kompetenta kollegor. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansjobb. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen i Vasa, Jakobstad och Karleby, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Bakom dig har du en erfaren och kunnig organisation. Vi erbjuder ett utvecklande jobb och du kommer även ges goda möjligheter till personlig utveckling i form av kompetenshöjande skolning. Vi värdesätter ditt välmående och vi har därmed tillgång till E-passi.

Mer information och ansökningar
Ifall du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teamleader Marcus Renlund, tel. 06 7868 234, marcus.renlund[a]jnt.fi eller Avdelningschef Daniel Finell, tel. 06 7868 310, daniel.finell[a]jnt.fi . Det lönar sig att skicka in ansökan så snabbt som möjligt för vi börjar behandla ansökningarna samt intervjua lämpliga kandidater redan under ansökningstiden. Vi tillsätter befattningen genast när vi hittat en lämplig person.

Sänd in en fritt formulerad ansökan och din CV till adressen: rekry[a]jnt.fi, senast den 29.1.2023.
Berätta gärna mer om din erfarenhet av TCP/IP nätverk, så att vi kan bedöma vilket inskolningsprogram som bäst skulle passa dig.

JNT består av ca 65 anställda som tillsammans upprätthåller och erbjuder internet-, tv-, telefoni-, och IT-tjänster i Österbotten. Till JNT-koncernen hör också Konttoripiste och Multitronic | JNT-butikerna i Jakobstad och Vasa. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. Trots att JNT är ett företag med lång historia, är JNT idag ett modernt och aktuellt företag. På JNT uppmuntras man till personlig utveckling och eget initiativtagande. Vi stöder också utbildning inom området man jobbar med.