Network specialist – verkkoasaintuntija

Network & Telecom tiimimme etsii nyt vahvistusta.

JNT:n verkkoasiantuntijana työskentelet Internetpalvelujen toimitusten kanssa sekä yrityksille, että kuluttajille. Työhösi kuuluu myös dataverkon toimintavarmuuden ylläpitäminen, mihin kuuluu jatkuva laitteiston uusiminen, ohjelmistopäivitykset ja kytkennät. Tämä työ tehdään tiiviissä yhteistyössä asentajiemme ja alihankkijoidemme kanssa, ja sinun osuutesi työssä on pääasiassa itse suunnittelu ja konfigurointi. Joissakin tapauksissa saatat joutua suorittamaan vianetsintää ja asennuksia itse, ja on eduksi, että sinulla on nämä pätevyydet jo etukäteen. Välillä työhön kuuluu osallistuminen mielenkiintoisiin erikoisprojekteihin. Työ on kokopäiväinen ja voimassa toistaiseksi. Sijoituspaikkakuntasi on joko Pietarsaari tai/ja Vaasa.

Kenelle?
Oletko ulospäinsuuntautunut ja palvelualtis? Siinä tapauksessa tämä työ sopii sinulle. Pääsääntöinen työkieli on ruotsi, mutta koska palvelemme asiakkaitamme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi tulisi sinun osata nämä kielet sekä sanallisesti, että kirjallisesti. Arvostamme kokemusta verkkoarkkitehtuureista, sisältäen TCP/IP -pohjaiset verkot, kytkimet, reitittimet ja palomuurit. On eduksesi, että olet myös käytännöllinen etkä pelkää ottaa asioita omiin käsiisi.

Työajat
Tarjoamme joustavat työajat ja saat mahdollisuuden ottaa osaa päivystysjärjestelyymme, joka voi tarkoittaa tarpeen vaatiessa työskentelyä konttoriaikojen ulkopuolella. Pyrimme välttämään yötöitä, mutta joskus kriittiset yliheitot verkossamme vaativat, että teemme kytkennät yöaikaan minimoidaksemme palveluihimme kohdistuvien häiriöiden vaikutukset.

JNT työnantajana
JNT on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen yritys. Tarjoamme työpaikkoja turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee perheellinen ilmapiiri ja jossa on päteviä kollegoita. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi sopivia toimistotiloja Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Takanasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä, ja saat myös hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen osaamista lisäävän koulutuksen muodossa. Arvostamme hyvinvointiasi, ja siksi meillä on käytössä E-passi.

Lisätietoja ja hakemukset
Lisätietoja antaa Teamleader Marcus Renlund, puh. 06 7868 234, marcus.renlund[a]jnt.fi tai Osastopäällikkö Daniel Finell, puh. 06 7868 310, daniel.finell[a]jnt.fi . Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja sopivien hakijoiden haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan.

Haet meille töihin lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksen, sunnuntaihin 29. tammikuuta mennessä osoitteeseen rekry[a]jnt.fi.
Kerro hakemuksessa mielellään TCP/IP-verkkojen kokemuksestasi, jotta voimme arvioida mikä koulutusohjelma sopisi sinulle parhaiten.

JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. JNT-ryhmään kuuluu myös Konttoripiste sekä Pietarsaaren että Vaasan Multitronic | JNT -kaupat. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.