TV och internet på sommarstugan och i husbilen/-vagnen

TV-tjänster

JNT Viihde

Med JNT Viihde kan du se på TV i t.ex. husbilen eller på sommarstugan. Tittarupplevelsen är den samma som i vanlig tv och du kan bläddra mellan de olika kanalernas direktsända program. Allt som behövs är en smarttelefon, surfplatta, smart-TV eller TV med IPTV-box. Därtill behövs någon form av internetuppkoppling, till exempel mobilt internet. Denna tjänst är en perfekt lösning när du behöver internet och TV endast några månader i året

Vad behöver jag för att titta på TV med JNT Viihde?
• En tv-apparat + IPTV-box, alternativt en Android-tv. Du kan också se på TV via JNT Viihde i mobilen eller surfplattan, då behövs tilläggstjänsten MobilIPTV (5 €/mån.)
• En internetanslutning, t.ex. mobilt internet
• Baspaketet, som innehåller 16 kanaler (8,95 €/mån.)

Förutom baspaketet finns även svenska kanaler och övriga tjänster finns som tilläggspaket. Läs mer om JNT Viihde här.

Mobil IPTV

Du som har JNT Viihde eller JNT:s IPTV-tjänst kan med hjälp av tilläggstjänsten Mobil IPTV se på TV i mobilen eller surfplattan. Med denna smidiga tjänst kan du titta på TV var du än befinner dig, t.o.m. utomlands (inom EU), så länge enheten är ansluten till internet. Denna tilläggstjänst kostar 5 €/månad, och fungerar via en app som finns att laddas ner till både Android och iOS. 

INTERNET

JNT Fiber

Fiberanslutningar till sommarbostäder blir allt vanligare, och är det överlägset bästa alternativet för både internet och TV. Kontakta vårt fiberteam för att kolla upp ifall du har möjlighet att beställa fiber till sommarstugans adress. Du når fiberteamet på 06 786 8210 och fiberteam[a]jnt.fi.

DuoBredband

Du som har fast internet (via fiber eller ADSL) till din vanliga bostad, får DNA:s mobila bredband till det förmånliga priset 14,90 €/månad. Det mobila bredbandet kan användas på sommarstugor som saknar fast internetuppkoppling, och passar även dig som vill ha internet i husbilen/-vagnen (fungerar inom Finland). Två tjänster – en faktura. Läs mer här.

Sommarnät

Ifall du har fast internetuppkoppling från JNT både till din vanliga bostad och till sommarstugan, så får du -50% rabatt på månadsavgiften på sommarstugans internettjänst!

Kontakta oss

Kontakta vår kundtjänst ifall du är intresserad av någon av tjänsterna: