Internet ja TV kesämökillä sekä matkailuautossa ja asuntovaunussa

TV-palvelut

JNT Viihde

JNT Viihde -palvelun avulla voit katsoa televisiota esimerkiksi asuntoautossa tai kesämökillä. Katselukokemus on sama kuin perinteisessä televisiossa, ja voit selata eri kanavien suoria lähetyksiä. Tarvitset älypuhelimen, tabletin, älytelevision tai television, johon on kytketty IPTV-boksi. Lisäksi tarvitset jonkinlaisen internet-yhteyden, kuten esimerkiksi mobiilinetin. Tämä palvelu on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset internetiä ja televisiota vain muutaman kuukauden vuodessa.

Mitä tarvitsen JNT Viihde -palvelun katseluun?
• Telkkarin + IPTV-boksin tai vaihtoehtoisesti Android-television. Puhelimella tai tabletilla voit katsoa televisiota JNT Viihde -sovelluksen avulla, siihen tarvitset Mobiili IPTV lisäpalvelun (5 €/kk).
• Internet-yhteyden, kuten mobiiliverkon.
• JNT Viihde peruspaketin, joka sisältää 16 kanavaa (8,95 €/kk).

Peruspaketin lisäksi on saatavilla ruotsin kanavia ja muita lisäpalvelupaketteja. Lue lisää JNT Viihde -palvelusta täältä.

Mobiili IPTV

Jos käytössäsi on JNT Viihde- tai JNT:n IPTV-palvelu, voit Mobiili IPTV -lisäpalvelun avulla katsella televisiota matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Tämän kätevän palvelun avulla voit katsella televisiota missä tahansa oletkin, jopa ulkomailla (EU:n alueella), kunhan laite on kytketty nettiin. Tämä lisäpalvelu maksaa 5 € / kk, ja toimii sovelluksen kautta, joka on ladattavissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmiin.

INTERNET

JNT Kuitu

Kuituliittymät ovat yleistymässä myös kesäasunnoilla, ja ne tarjoavatkin ylivoimaisesti parhaan vaihtoehdon sekä internetin käyttöön että television katseluun.

Ota yhteyttä kuitutiimiimme tarkistaaksesi mahdollisuuden tilata kuitua kesämökkisi osoitteeseen. Tavoitat kuitutiimin numerosta 06 786 8210 ja sähköpostitse osoitteesta kuitutiimi[a]jnt.fi.

Tuplalaajakaista

Jos sinulla on kotonasi kiinteä internet-liittymä (kuitu tai ADSL), saat DNA:n mobiililaajakaistan edulliseen hintaan 14,90 € /kuukausi! Mobiililaajakaistaa voi käyttää kesämökeillä, joilla ei ole kiinteää internet-yhteyttä, ja se sopii myös sinulle, joka haluat internetin matkailuautoosi/ asuntovaunuusi (toimii Suomessa). Lue lisää.

Kesänetti

Jos sinulla on JNT:n kiinteä internetliittymä sekä kotonasi että kesämökilläsi, saat 50 % alennuksen kesämökkiliittymäsi kuukausimaksusta!

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut jostakin palvelustamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme