Syyskuun bonuskanavat

Pohjanmaan tekniikkauutiset suoraan sähköpostiisi

Nyt voit saada uusien älypuhelimien tarjouksia ja täydellisiä IT-ratkaisuja suoraan älypuhelimeesi. Uutiskirjeemme sisältää myös alan uutisia sekä tietoa Pohjanmaalla tapahtuvista yhteiskunta-aloitteista.

Haluan rekisteröityä Ei, kiitos

Syyskuun bonuskanavat

julkaistu 03-09-2018

Syyskuu tarjoaa Eurooppalaista kulttuuria sekä HD-laatuisia live konsertteja.

Bonuskanavia IPTV:ssä

Eurooppalaista kulttuuria sekä elämäntapaa tämän kuukauden bonuskanavalla. Syyskuun bonuskanava IPTV:ssä on Eurochannel. Kanava lähettää elokuvia, sarjoja ja muita ohjelmia kuten matkailuohjelmia ja musiikkia. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 20.

Mikäli haluat jatkaa Eurochanel kanavan katsomista syyskuun jälkeen, kanava löytyy lisäkanavien joukosta. Kanava maksaa 1,99€/kuukausi. 

 

Bonuskanavia kaapeli-TV:ssä

iConcerts HD-kanava on bonuskanava kaapeli-TV:ssä syyskuussa. iConcerts on Euroopan ainoa 24/7 HDTV live-musiikkikanava. Musiikkikanava tarjoaa vain ja ainoastaan elävää musiikkia ja esittelee musiikkia tekevät artistit. Saat nauttia parhaista live-esityksiä parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla: Katso miten Coldplay, Amy Winehouse, Santana ja monet muut artistit loistavat stadioneilla, klubeilla ja festivaaleilla eri puolilla maailmaa. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 61.