IPTV

IPTV sopii sinulle, joka haluat modernin ja joustavan tv-palvelun, jota voit muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi. IPTV-palvelun avulla sinulla on mahdollisuus tilata älykkäitä lisätoimintoja. TV matkapuhelimeen tai erilaiset tallennusvaihtoehdot on mahdollista IPTV:llä. Lisäksi voi vielä tilata kanavapaketteja ja vuokrata elokuvia suoraan televisioosi.

IPTV SMALL

IPTV Small sisältää suuren määrän suomalaisia ja ruotsalaisia peruskanavia.

Hinta: 9,95 €/kuukausi

IPTV MEDIUM

IPTV Medium sisältää kaikki IPTV Small -paketin kanavat ja lisäksi mm. Ruotsin TV3 sekä joukon lasten-, dokumentti- ja uutiskanavia.

Hinta: 18,95 €/kuukausi

IPTV LARGE

IPTV Large sisältää kaikki kanavat IPTV Small ja IPTV Medium -paketeista sekä lisäksi mm. Nelonen Heron ja joukon lifestyle-kanavia, jotka näyttävät ulkoilua, purjehdusta, extreme-urheilua, ruokaa, taloja, koteja jne.

Hinta: 25,95 €/kuukausi

Kanavapaketit ja lisäkanavat

Tarkat lisäpaketit ja -kanavat löydät täältä. Tarjonta sisältää erilaisia urheilupaketteja, elokuva- ja sarjapaketteja sekä kielipaketteja.
Voit tilata kanavapaketit helposti oman IPTV-boksisi kautta.

Lisäpalvelut

Juurikin lisäpalveluiden vuoksi JNT Viihde on niin joustava. Voit helposti tilata lisäpalvelut suoraan IPTV-boksiin – tarvitset ainoastaan henkilökohtaisen ostokoodisi. Saat henkilökohtaisen ostokoodin tilatessasi IPTV:n. Oletko hukannut sen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Spin demo ja ReTV

Kaikki kanavapaketit (S, M ja L) sisältävät Spin Demo -palvelun. Spin Demon avulla voit tehdä yhden tallennuksen kerrallaan, jonka voit katsella myöhemmin. Kanavapaketit sisältävät myös ReTV-palvelun. ReTV on aktiivinen tietyillä kanavilla ja se tallentaa automaattisesti ohjelmat niin, että voit katsella niitä vielä seitsemän päivää jälkeenpäin.

Spin +

6,79 € kuukaudessa (sis. 2,79€ Kopiosto tekijänoikeusmaksun) voit tauottaa ja käynnistää uudelleen sekä live-tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Nauhoituksia voi olla tallennettuna jopa 200 kpl yhtä aikaa. Voit aikatauluttaa nauhoituksia ja ne säilyvät tallennettuina arkistossasi vuoden ajan. Spin+ -toiminto ei ole sallittu kaikilla kanavilla. Alla lueteltuna aktiiviset Spin+ -kanavat.

ELOKUVIEN VUOKRAAMINEN

Voit helposti vuokrata elokuvia suoraan IPTV-boxin kautta. Valitse sopiva elokuva katsomalla elokuvien trailereita ja vahvistat oston syöttämällä ostokoodisi. Saat ostokoodin asiakaspalvelustamme, kun tilaat IPTV:n. Oston jälkeen pääset katsomaan elokuvaa 24 tuntia ja elokuvavuokra näkyy seuraavalla JNT-laskullasi.

Mobiili iptv

Mobiili IPTV mahdollistaa television katsomisen tabletilla ja matkapuhelimella paikasta riippumatta. Palvelu maksaa 5€/kuukausi ja voit katsoa TV:tä kolmella yksiköllä yhtä aikaa. Mobiili IPTV sovellus toimii iOS ja Android laitteilla (vaatii Android-version 5.0 (Lollipop) tai uudemman). Voidaksesi käyttää sovellusta tulee sinulla olla IPTV-paketti (S, M tai L). Alla lueteltuna kanavat, jotka näkyvät Mobiili IPTV:ssä.

Miten IPTV:tä toimii?

Yhteys: IPTV:tä tarjotaan asiakkaille, jotka on liitetty JNT Kuidun kautta, myös sinulle, joka kuulut avoimeen kuituverkkoon.

Laitteet: Tarvitset IPTV-boksin voidaksesi katsella IPTV:tä tavallisesta televisiosta. Voit tilata IPTV-boksin meiltä. Seuraavat mallit toimivat IPTV-palvelumme kanssa:
Motorola Arris VIP 1003, 1103, 1113, 2853 ja 4302.

Jos sinulla on Android Smart-TV, voit katsella IPTV:tä televisioon ladattavan sovelluksen kautta. Tällöin et tarvitse IPTV-boksia. IPTV-sovellus ei kuitenkaan näytä koko IPTV:n tarjontaa. Mm. vuokraelokuvat ja lisäpaketit eivät ole saatavilla sovelluksen kautta. Parhaan mahdollisen TV-kokemuksen saamikseksi suosittelemme sinua hankkimaan IPTV-boksin.

IPTV-sovellus

Etsi nimellä Ålcom IPTV niin löydät oikean sovelluksen. Sovellus toimii seuraavilla laitteilla:
– LG webOS
– Samsung Tizen 16-19
– Android TV: Sony, Philips, TCL jne. Nvidia Shield TV sekä samankaltaisilla bokseilla. 

Kanavapaketit: Kun tilaat IPTV-palvelun sinun on valittava joko IPTV Small, IPTV Medium tai IPTV Large-paketti.