Käynnissä olevat kampanjat

Tonnin teho

Älä anna hitaan netin pysäyttää flow’tasi! Tällä nopeudella netti ei hidasta sinua. 1000/500 Mbit/s internet-nopeus sopii etätyöntekijöille, pelaajille ja tehokäyttäjille – niille, jotka työstävät raskaita tiedostoja tai joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai kärsivällisyyttä odottaa.

Kampanjahinta: 49,90€/kk 12 kuukauden ajan.

Kesänetti

Jos sinulla on JNT:n kiinteä internetliittymä (kuituliittymä) sekä kotonasi että kesämökilläsi, saat 50 % alennuksen kesämökkiliittymäsi kuukausimaksusta.

Supernopea

Liittymä 500/250 tyydyttää myös kaikkein vaativimpien käyttäjien tarpeet. Tilaa supernopea nettiyhteys nyt huippuhintaan!

Kampanjahinta: 29,90€/kk kolmen ensimmäisen kuukauden ajan sekä 39,90€/kk seuraavien yhdeksän kuukauden ajan.

Internet opiskelijoille

Esittämällä opiskelijakortin saat 50/50 Mbit/s internet-liittymän hintaan 19,90 €/kk ilman sitoutumista tai liittymismaksua, kun asut kerrostalossa Pietarsaaressa (JNT Kuidulla, ns. Estate-liittymällä varustettu taloyhtiö).

Kampanjahinta: 19,90 €/kk

Tuplalaajakaista

Duo-laajakaistan avulla surffaat sekä kodin sisällä että sen ulkopuolella ilman odottamattomia kustannuksia. Sinä valitset kiinteän internetliittymän ja saat liikkuvan laajakaistan vain 14,90€/kk.

F-secure 0€

Saat nyt kokeilla F-Securen tietoturvapakettia ilmaiseksi yhden kuukauden ajan. F-Secure suojaa perheesi laitteet viruksilta ja vakoiluohjelmilta.

TÄYTTÄ VAUHTIA OSUUSKUNTIEN OMISTAMISSA KUITUVERKOISSA

Tämä on kampanja sinulle jolla on kuituliittymä osuuskunnan omistamassa kuituverkossa. 100/100 Mbit/s nettipalvelun avulla voit surffata ja suoratoistaa vaivattomasti.
Kampanjahinta: 14,90€/kk, 12 tai 24 kuukauden ajan.

F-secure -50%

Nyt saat kahden kuukauden ajan -50% alennusta F-Secure Total-palvelusta (2, 3, 5 tai 10 laitteelle). F-Secure suojaa perheesi laitteet viruksilta ja vakoiluohjelmilta.

KOKO KOTI SURFFAA

Nettiyhteys 300/100 Mbit/s on tarkoitettu hieman vaatimampaan käyttöön ja kotitalouksiin, joissa useat perheenjäsenet käyttävät nettiä yhtäaikaa.

Kampanjahinta: 34,90€/kk, 12 tai 24 kuukauden ajan.