Laajakaista, jonka avulla saat rauhan töissä ja kotona

Ruutujen määrä kasvaa jatkuvasti sekä töissä että kotona. Surffaustapamme vaativat siksi yhteyksiltä yhä enemmän. JNT tarjoaa edullisesti luotettavan laajakaistan sekä kotiin että mobiiliin. Jos etsit markkinoiden nopeinta ja vakainta ratkaisua, sinun kannattaa investoida kuituun. Kuituverkkomme on yksi Suomen kehittyneimpiä.

Etkö ole varma, mikä yhteys sopisi sinulle parhaiten? Ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä sinulle ratkaisun. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!

LAAJAKAISTA KUIDULLA

JNT Kuidun avulla saat nopean ja vakaan yhteyden suurella kapasiteetilla. Valikoimastamme löytyy palveluja niin jokapäiväiselle surffaajalle, aktiivisesti nettiä käyttävälle perheelle kuin kaikkein vaativimmille käyttäjille.

tuplaLaajakaista

Vekslaatko kotona kiinteän laajakaistan ja mobiililaajakaistan välillä?Tuplalaajakaista koostuu JNT:n kiinteästä laajakaistasta ja DNA:n mobiililaajakaistasta. Kaksi palvelua yhdellä laskulla.

meidän palveluja toisissa verkoissa

Onko kiinteistösi kytketty osuuskunnan kuituverkkoon? Ei hätää, toimitamme laajakaistan myös sinulle, vaikka et ole kytkettynä JNT Kuituun.

MOBIILILAAJAKAISTA

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva langaton yhteys tietokoneille, tableteille ja matkapuhelimille. JNT tekee yhteistyötä matkapuhelinliittymiä toimittavan DNA:n kanssa.

TIETOTURVA

Tallennamme arkaluontoisia tietojamme digitaalisesti ja sen takia yksityisyytemme on haavoittuvaisempaa kuin koskaan ennen. F-Secure tietosuoja suojaa laitteitasi ulkopuolisilta tunkeilijoilta.

NOpeat nykäykset kannattavat…

Juuri nyt saat Internet-palvelumme 250/100 Mbit/s tarjoushintaan 34,90 €/kk 12 tai 24 kuukauden sopimuksella. Tämä nopeus sopii koteihin, joissa verkon on oltava riittävä usean ihmisen samanaikaiseen käyttöön.

Uutisia laajakaistapalveluista

 • F-Secure KEY on nyt ID Protection
  F-Secure ID PROTECTION korvaa KEY-tuotteen TOTAL-palvelussa. Asenna ja ota käyttöön! Saadaksesi uuden ID Protection -palvelun ja kaikki sen … Lue lisää
 • Varoitus!
  Huijarit ovat jatkuvasti liikkeellä, ja he käyttävät niin s-postin, puhelinsoitot kuin tekstiviestit. Tiedonkalastelijat yrittävät sähköpostilla huijata vastaanottajaa antamaan … Lue lisää
 • Yleiset kuluttajasopimusehdot uusiutuvat 1.2.2021
  Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto, FiCom ry on neuvotellut nämä uudet sopimusehdot kuluttaja-asiamiehen ja Liikenne- ja viestintäviraston kanssa. Uudet … Lue lisää
 • FiberOpen – Nopeampi kuin Punakuono!
  Tänäkin vuonna nopein joululahja tulee JNT:ltä. Laajakaistasiakkaat jotka ovat kytketyt JNT:n kuituverkkoon saavat joulun ja uudenvuoden aikana kokeilla … Lue lisää
 • TEHOKAS INTERNET SINUN EHDOILLASI – NYT VOIT MYÖS VUOKRATA KUIDUN
  ”Lopeta surffaaminen, äiti, netti ei riitä!” Kuinka usein riita kotona on johtunut verkko-ongelmista? Kun monet käyttävät samaa yhteyttä, tulee helposti häiriöitä niin, ettei kukaan saa täyttä tehoa. Etätyön lisääntyessä ja suoratoistopalvelujen yhä yleistyessä lisääntyy myös nopean ja tehokkaan yhteyden tarve.