Laajakaistapalvelut

Laajakaistapalvelut

Laajakaista on helppo ja luotettava tapa liittyä Internetiin. JNT tarjoaa seudullamme internet-palveluja yksityishenkilöille. Perinteistä markkina-aluettamme on Pietarsaari, Pedersöre, Uusikaarlepyy, Luoto ja Evijärvi. JNT tarjoaa myös internet-palveluja kuituosuuskunnille.

Vaikea valita?

Me JNT:llä olemme asiantuntijoita, kun on kyse laajakaistapalveluista.Olemme monen vuoden ajan toimittaneet erityyppisiä palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Huolimatta siitä, onko kyse supernopeasta kuidun kautta kulkevasta laajakaistasta tai ADSL:stä ovat palvelumme sekä käyttövarmoja että hintansa arvoisia.

 

Speedtest - täältä voit tarkistaa liittymäsi nopeuden

Jos sinun on vaikea tehdä päätös, voit aina ottaa yhteyttä meihin asiakaspalvelussa. Olemme täällä sinua varten!

Sture Cederberg
Network specialist

Ota yhteyttä

Tarkista osoitteesi

Supernopea laajakaista

Yksityisasiakkaana ja kuituverkkoon liitetyssä omakotitalossa tai asunto-osakeyhtiössä asuvana voit valita Internetliittymääsi haluamasi nopeuden.Selvitä, minkä nopeuden voit saada tarkistamalla osoitteesi tai soita asiakaspalveluumme.Voit myös lukea lisää kuidun kautta saatavasta laajakaistasta.

ADSL

Jos sinulla ei ole kuituliittymää voit kuitenkin surfata nopeasti ADSL-palvelumme kautta. Yhteys kulkee silloin puhelinverkon kautta ja nopeus, jonka voit saada riippuu siitä, kuinka pitkä matka tietoliikennekeskuksen ja asunnon välillä on.

TuplaLaajakaista

Tarjoamme Tuplalaajakaistaa kaikkiin kiinteisiin laajakaistaliittymiimme yhdistettynä dna:n Mobiiliin laajakaistaan. Kaksi toimittajaa, mutta vain yksi lasku.