Älä epäröi ottaa yhteyttä

On hienoa, että ongelmien ilmaantuessa tai epävarmuuden hetkellä on mahdollisuus kysyä apua. Mieluiten auttaja olisi todellinen henkilö, joka tietää aiheesta paljon ja parhaassa tapauksessa vielä puhuu samaa kieltä kuin sinä. Kaiken tämän voimme tarjota sinulle.

JNT:llä me emme anna robottien hoitaa asiakaskontakteja. Asiantuntevat työntekijämme tarjoavat henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi riippumatta siitä, missä kanavassa otat meihin yhteyttä. Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan myymälässämme Pietarsaaressa tai Vaasassa!

TEKNISET TIEDOTTEET

Joskus saattaa tulla suunniteltuja tai yllättäviä katkoja palveluissamme. Mikäli palvelusi ei toimi, tarkistathan toimintatiedotteet ennenkuin otat meihin yhteyttä.

Vikailmoitus

Onko jokin vialla? Ymmärrämme turhautumisesi ja sen vuoksi otammekin vikailmoituksia vastaan ympäri vuorokauden. Soita numeroon 0800 306 719 ja me hoidamme asian.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on taitava, avulias ja kolmekielinen. Palvelemme sinua klo 9–16.30

Myynti

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Hienoa! Täältä löydät yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä niihin, jotka auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun.

Yhteystiedot

Kanssamme sinun ei tarvitse etsiä puhelinnumeroa tai osoitetta kauaa. Tule käymään!