Tietoturvapalvelut

Nykypäivänä säilytämme arkaluonteisia tietoja verkossa sekä matkapuhelimien ja tietokoneiden muistissa. Siksi olemme haavoittuvaisempia kuin koskaan ennen. Ulkoa tulee jatkuvasti yrityksiä päästä käsiksi tietokoneeseesi, esim. levittämään roskapostia. Kovalevyllä oleva informaatio on myös haluttua tavaraa mutta joskus tarkoituksena on yksinkertaisesti vain tuhota tietokoneen sisältö. Tilaamalla F-Securen tietosuojapaketin JNT:ltä voit suojata digitaalista yksityisyyttäsi. Voit valita, kuinka monta lisenssiä haluat sisällyttää tietosuojapakettiin. Halutessasi voit suojata kaikki talouden laitteet yhdellä ja samalla paketilla.

suojaa perheen laitteet

F-Securen tietosuojapaketti tarjoaa täydellisen suojan perheen laitteille; niin tietokoneille, matkapuhelimille ja tableteille. F-secure suojaa mm. tietomurtoja vastaan, sekä estää erilaisten haittaohjelmien pääsyn laitteellesi. Lisäksi voit turvallisesti tehdä ostoksia verkossa, ja käyttää verkkopankkiasi.

Valitset kuinka monta lisenssiä sisällytetään tietosuojapakettiin. Samassa paketissa voi ostaa tietosuojaa 1, 3, 5, tai jopa 10 laitteelle.

Palvelun voivat tilata myös asiakkaat, joilla ei ole muita palveluja JNT:ltä.

Teitoturvapaketti

Ostaessasi F-Securen paketin, saat käyttöösi myös KEY-sovelluksen salasanojen hallintaan, ja kolme Freedome VPN lisenssiä (koskee F-Secure Total -paketteja 3, 5, 8 ja 10).

F-Secure Key: Suojattu salasanojen hallintaohjelma. Helppo käyttää – eikä tarvitsee kuin muistaa yhden salasanan.

F-Secure Freedome VPN: Suojaa yksityisyytesi, estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot, ja muutoin haitalliset sivustot. Suojaamattomassa julkisessa WiFi-verkossa liikenne on salattu, eikä yhteyttäsi voi kaapata. Tällä pääset myös katsomaan maarajoitettua sisältöä.

Tietosuojapaketti tarjoushintaan

Älä missaa tarjouksiamme. Nyt saat kuuden kuukauden ajan -50% alennusta F-Secure Total-palvelusta (3 tai 5 laitteelle).

Tilaa F-secure

Digitaalisen asiakaspalvelumme kautta voit tilata minkä tahansa tietosuojapaketin itse. Voit myös tilata F-Securen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Mikäli sinulla jo on F-Securen Turvapaketti voit käsitella lisenssejäsi tämän linkin kautta: https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/