Tietoturvapalvelut

Nykypäivänä säilytämme arkaluonteisia tietoja verkossa sekä matkapuhelimien ja tietokoneiden muistissa. Siksi olemme haavoittuvaisempia kuin koskaan ennen. Ulkoa tulee jatkuvasti yrityksiä päästä käsiksi tietokoneeseesi, esim. levittämään roskapostia. Kovalevyllä oleva informaatio on myös haluttua tavaraa mutta joskus tarkoituksena on yksinkertaisesti vain tuhota tietokoneen sisältö. Tilaamalla F-Securen tietosuojapaketin JNT:ltä voit suojata digitaalista yksityisyyttäsi. Voit valita, kuinka monta lisenssiä haluat sisällyttää tietosuojapakettiin. Halutessasi voit suojata kaikki talouden laitteet yhdellä ja samalla paketilla.

suojaa perheen laitteet

F-Securen tietosuojapaketti tarjoaa täydellisen suojan perheen laitteille; tietokoneille, matkapuhelimille ja tableteille. F-Secure suojaa mm. tietomurtoja vastaan, sekä estää erilaisten haittaohjelmien pääsyn laitteellesi. Lisäksi voit turvallisesti käyttää verkkopankkiasi ja tehdä ostoksia verkossa.

Valitset kuinka monta lisenssiä sisällytetään tietosuojapakettiin. Samaan pakettiin voi ostaa tietosuojaa 1, 3, 5, tai jopa 10 laitteelle.

Palvelun voivat tilata myös asiakkaat, joilla ei ole muita palveluja JNT:ltä.

Tietoturvapaketti

Ostaessasi F-Securen paketin, saat käyttöösi myös ID Protection -sovelluksen (korvaa KEY-sovelluksen) salasanojen hallintaan sekä kolme Freedome VPN -lisenssiä (koskee F-Secure Total -paketteja 3, 5, 8 ja 10).

F-Secure ID Protection: Suojattu salasanojen hallintaohjelma. Helppo käyttää – et tarvitse muistaa kuin yhden salasanan. Sisältää nyt myös sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelun, joka seuraa tietovuotoja ja muita kybersuojaukseen liittyviä tapahtumia, jotka voivat vaarantaa salasanasi ja henkilötietosi.

F-Secure Freedome VPN: Suojaa yksityisyytesi, estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot, ja muutoin haitalliset sivustot. Suojaamattomassa julkisessa WiFi-verkossa liikenne on salattu, eikä yhteyttäsi voi kaapata. Tällä pääset myös katsomaan maarajoitettua sisältöä.

Tietosuojapaketti tarjoushintaan

Älä missaa tarjouksiamme. Nyt saat kuuden kuukauden ajan -50% alennusta F-Secure Total-palvelusta (3 tai 5 laitteelle).

F-Secure SAFE 1

Saat yhden lisenssin käyttöösi hankkimalla F-Secure SAFE 1.

Hinta: 2,90 €/kk

Irtisanomisaika 2 viikkoa.

F-Secure TOTAL 3

Saat kolme lisenssiä käyttöösi hankkimalla F-Secure Total 3. Pakettiin kuuluu myös 3 kpl Freedome VPN ja 3 kpl ID Protection.

Hinta: 6,90 €/kk

Irtisanomisaika 2 viikkoa.

F-Secure TOTAL 5

Saat viisi lisenssiä käyttöösi hankkimalla F-Secure Total 5. Pakettiin kuuluu myös 3 kpl Freedome VPN ja 3 kpl ID Protection.

Hinta: 8,90 €/kk

Irtisanomisaika 2 viikkoa.

F-Secure TOTAL 8

Saat kahdeksan lisenssiä käyttöösi hankkimalla F-Secure Total 8. Pakettiin kuuluu myös 3 kpl Freedome VPN ja 3 kpl ID Protection.

Hinta: 11,90 €/kk

Irtisanomisaika 2 viikkoa.

F-Secure TOTAL 10

Saat kymmenen lisenssiä käyttöösi hankkimalla F-Secure Total 10. Pakettiin kuuluu myös 3 kpl Freedome VPN ja 3 kpl ID Protection.

Hinta: 13,90 €/kk

Irtisanomisaika 2 viikkoa.

Tilaa F-Secure

Digitaalisen asiakaspalvelumme Selfien kautta voit tilata minkä tahansa tietosuojapaketin itse. Voit myös tilata F-Securen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Mikäli sinulla jo on F-Securen Turvapaketti voit käsitella lisenssejäsi tämän linkin kautta: https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/