Tulevaisuudenjoukkue

Tulevaisuudenjoukkue

Päivitetty: 10-11-2015

Nyt JNT lanseeraa Tulevaisuuden joukkue 2015 -palkinnon. Sydämemme sykkii Pohjanmaalle, ja haluamme palkita alueella toimivan urheiluseuran, joka on osoittanut vahvasti panostavansa nuoriin ja tulevaisuuteemme. Onko tämä sinun seurasi?

Lähettäkää perustelunne viimeistään 31.12.2015 osoitteeseen tulevaisuudenjoukkue[a]jnt.fi, kertokaa perustelussa mitä olette tehneet seurassanne tämän hyväksi ja mihin tulette käyttämään rahat. Tuomaristo, johon kuuluu yksi henkilö JNT:n johdosta, JNT:n hallituksen edustaja, sekä viestintätoimistomme tj tulevat valitsemaan voittajan.


JNT:stä

JNT haluaa edistää elämänlaatua Pohjanmaalla. Sen me teemme tarjoamalla yrityksille ja yksityishenkilöille luotettavia palveluita internetin, TV:n, puhelinpalveluiden ja IT:n saralla. 
Olemme paikallinen yhteistyökumppani, joka räätälöi ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa ja työntekijöitä meillä on 56. Voittomme sijoitamme Pohjanmaan kehittämiseen. Pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa.
Tervetuloa kupilliselle juuri keitettyä kahvia!