Internet – yhteytesi maailmalle

Nopea ja vakaa internetyhteys mahdollistaa tehokkaan kommunikointikyvyn sekä yrityksen sisällä että yrityksen ulkopuolelle.

Nopea ja vakaa internetyhteys on useimmiten kaiken muun viestinnän pohjana. Tämän yhteyden kautta tapahtuu kaikki viestintä ja kaikki lisäpalvelut toimitetaan internetin kautta. Kyseessä voi olla puhelinpalvelut, internetpalvelut, sähköpostiliikenne, hälytyksensiirto, IT-palvelut, varmuuskopiointi, maksut jne. Kiinteä internetyhteys on se väylä, jota pitkin lähes kaikki yrityksen informaatio kulkee.

jnt kuitu

Kun yhä suurempi osa yrityksen hallinnollisista palveluista siirtyy pilveen, tietoliikenteen on toimittava. Kun jotakin ennakoimatonta tapahtuu, on hyvä tietää keneen otta yhteyttä ja tietää että apu on lähellä. Autamme teitä mielellämme hankkimaan ja ylläpitämään nopean ja vakaan Internetyhteyden.

mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut ja palvelut ovat itsestäänselvyys tämän päivän yritysmaailmassa. Tämän johdosta tarjoamme laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluja. Käymme yritysasiakkaidemme kanssa läpi matkapuhelinten ja mobiilidatan käytön ja ehdotamme käyttäjän tarpeisiin mukautettuja palveluja.

hälytyksensiirto

Yli 20 vuoden ajan olemme toimittaneet luotettavia hälytyksensiirtopalveluita. Meiltä voit tilata viranomaisten hyväksymät ja valvomat hälytyksensiirtopalvelut.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).