Kameravalvonta

JNT:n kameravalvontapalvelun avulla suojaat yrityksesi yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Takaamme että tallennettu materiaali on suojattuna, jos kameroita vahingoitetaan.

Mikä CloudCam kameravalvonta on?

CloudCam-järjestelmä koostuu HD-kameroista, jotka ovat yhdistetty JNT-pilveen Internetin kautta. JNT-pilvi varastoi tiedon ja tieto tallennetaan meillä varmennetuilla palvelimilla. Kamerat tallentavat automaattisesti kaiken materiaalin pilveen, josta se on yksinkertaisesti käytettävissäsi tietokoneessasi tai matkapuhelimessasi. 

MITEN CLOUDCAM TOIMII?

CloudCam-palvelu on valvontapalvelu, jonka käyttö on yksinkertaista. Tilatessasi palvelun tulemme yritykseesi ja asennamme kaiken alusta loppuun ja opetamme sinulle tarkasti kuinka käytät järjestelmää. Jos tarvitset apua tämän jälkeen, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Käymme yhdessä läpi kuinka monta kameraa tarvitsette jotta yrityksessänne on optimaalinen valvonta. Asennamme tämän jälkeen tarpeesi mukaisen määrän HD-kameroita, jotka tallentavat kaiken materiaalin suojatuille verkkopalvelimille JNT-pilvessä. Valitset itse kuinka kauan materiaalia tallennetaan ja se on yksinkertaisesti käytettävissäsi tietokoneessasi tai matkapuhelimessasi. Tarvitset vain Internetin, jonka voimme samalla tarvittaessa järjestää sinulle.

CloudCamin kuvamateriaali on HD-laatua ja kamerat ovat varustettu infrapunavalolla valon tallentamiseen pimeässä. Lisäksi kameroilla on helposti matkapuhelimeesi kytkettävä säädettävä liiketunnistin ja hälytyslaite, joka heti ilmoittaa sinulle poikkeuksellisesta toiminnasta.

Myös ilmasto on huomioitu kameroita suunniteltaessa. Kamerat joita käytämme, ovat suunniteltu kestämään Pohjoistmaista säätä. Kamerat toimivat -25°C ja + 50°C välisissä lämpötiloissa ja tämä merkitsee, että voit käyttää niitä sekä sisä- että ulkotiloissa.

SOPIIKO CLOUDCAM JÄRJESTELMÄÄNI?

CloudCam-kamerat tallentavat automaattisesti kaiken materiaalin suojatuille palvelimille JNT-pilvessä. Kun kameroiden kuvamateriaali on tallennettuna pilvessä, voit helposti saada sen käyttöösi. Voit käyttää seuraavia apuvälineitä:

  • PC tietokone
  • Mac tietokone
  • Android-puhelin
  • Android-tabletti
  • iPhone
  • iPad
  • Windows Phone-puhelin

Pilveen tallentamisen ansiosta kamerat toimivat kaikilla Internet-liittymillä, myös 3G/4G-liittymillä; korkein laatu saavutetaan kuitenkin kuituliittymällä.

Internetyhteys on ainoa sinulta vaadittava asia ja sen me voimme tarvittaessa järjestää. Meiltä voit siis ostaa CloudCamin yksittäisenä palveluna, joka integroidaan olemassa olevaan järjestelmääsi tai kokonaisen paketin, joka sisältää internetratkaisun ja kaiken muun.

MIKSI VALITSISIN CLOUDCAMIN JA POHJANMAAN JNT:N?

Pyrimme auttamaan yrittäjiä suojaamaan omaisuuttaan ja turvaamaan pohjalaisten yritysten turvallisuuden. Olemme tuoneet markkinoille CloudCam-palvelun erityisesti pohjalaisia yrittäjiä ajatellen.

Toimimme Pohjanmaalla ja koska olemme lähellä, apu on aina lähellä. Tulemme henkilökohtaisesti asentamaan kameran/kamerat sinulle ja vakuutamme, että ne kattavat tarvittavan pinta-alan. Huolehdimme myös ylläpidosta ja siitä, että kaikki toimii suunnitellulla tavalla. Opetamme sinulle tarkasti kuinka käytät CloudCamia ja kuinka saat käyttöösi tallennetun materiaalin tietokoneellesi tai matkapuhelimellesi. Kaiken tämän teemme nopeasti ja joustavasti – pyrimme tekemään kaiken päivässä.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).