Maksupäätteet

Nykyään kortilla maksaminen on asiakkaille itsestäänselvää. Meillä on laaja valikoima maksupäätteitä, josta voit ostaa tai vuokrata sinulle sopivan mallin.

osta tai vuokraa maksupäätteesi

Voimme tarjota teille Poplatekin, Verifonen sekä Netsin maksupäätteitä. Meillä on maksupäätteitä, jotka toimivat sekä erillisinä että kassajärjestelmiin integroituina. 

Voit myös päättää, haluatko ostaa maksupäätteen tai haluatko tilata sen palveluna. Teemme yleensä 36 kuukauden sopimuksia maksupäätteille, mutta voimme myös tehdä lyhempiä sopimuksia, jos toimintanne on kausiluonteista.

maksupääte joka sopii juuri teille

Yhdelle maksupäätteelle voi luoda useita käyttäjiä. Jos esim. kampaamossa tai ruokatorilla on useita yrittäjiä, voivat kaikki käyttää samaa maksupäätettä ja saada silti maksut rekisteröityä oikealle yritykselle. 

Me huolehdimme siitä, että maksupääte saadaan käyntiin ja toimii.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).