Palvelumme yrityksille

IT-palvelut, kommunikointipalvelut, liittymät, tietoturva ja laitteisto – kaiken saa samasta paikasta.

Yritysasiakkaana saatte oman yhteyshenkilön JNT:ltä, joka tutustuu toimintaanne ja kykenee sen pohjalta ratkaisemaan yrityksenne toimintaan liittyvät ongelmat sekä osaa toimittaa ja räätälöidä juuri teille sopivat ratkaisut. Apua saatte yhteyshenkilöltänne joko puhelimitse tai paikan päällä.

IT-palvelut

Jotta pystyisimme työskentelemään helposti ja tehokkaasti tietokoneiden ja verkon pitää toimia. IT-tuki on palvelumme yrityksille, joilla ei ole omaa tai on vain suppea IT-osasto joka pitää huolta tietokoneista ja verkkotoiminnasta.

Internet

Nopea ja vakaa Internetyhteys on useimmiten kaiken muun viestinnän pohjana. Kaikki viestintä ja lisäpalvelut toimitetaan Internetin kautta. Kiinteä Internetyhteys on se väylä, jota pitkin lähes kaikki yrityksen informaatio kulkee.

puhepalvelut

Cloudberry puhepalvelun avulla voitte koota kaiken viestinnän samaan virtaan. Tarjoamme myös kustannustehokkaan vaihdeliittymän sekä laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluja yrittäjille Pohjanmaalla.

Isännöinti ja datakeskus

Tarjoamme North Shore Datacenterin luotettavia ja edullisia palvelinratkaisuja, VPS-, dedicated server- sekä colocation-palveluja, kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Seuranta

Meiltä saatte korkealaatuisia kameravalvonta- ja hälytysten lähettämispalveluja. Hoidamme asennuksen, tarkistamme että kaikki toimii ja opetamme teitä kättämään tarvittavaa teknologiaa.

Microsoft 365

Palvelu koostuu joukosta tuttuja Office-tuotteita, yhdistelmästä paikallisesti toimivia sovelluksia ja pilvipalveluita, joiden avulla voit työskennellä tehokkaasti millä tahansa laitteella.

Web-palvelut

Internet-osoitteita kutsutaan domaineiksi. Autamme teitä hakemaan verkkotunnuksen ja rekisteröimään sen. Uusimme tilauksen niin kauan kuin haluatte pitää sen käytössänne.

Maksupäätteet

Nykyään kortilla maksaminen on asiakkaille itsestäänselvää. Meillä on laaja valikoima maksupäätteitä, josta voit ostaa tai vuokrata sinulle sopivan mallin.

Sip-trunk

SIP-trunk vaihdeyhteyden avulla yritykset soittavat edullisesti ja voivat hyödyntää omien IP-pohjaisten puhelinvaihteidensa tarjoamia palveluita.

Palomuuri

Räätälöidyt maailmanluokan palomuuripalvelut! Suojaamme IT-ympäristösi ja varmistamme, että palomuuri toimii optimaalisesti nykyisten tietoturvavaatimusten mukaisesti.

Laitteisto

Käyttäjäystävällisiä tuotteita ja laitteistoja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät laadukkaat tietokoneet oikeaan hintaan!

MIKÄ on jnt?

JNT on lyhenne sen ruotsinkielisestä nimestä Jakobstadsnejdens Telefon Ab (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy). Yritys perustettiin vuonna 1887, melkein 10 vuotta ennen kuin langaton viestintä keksittiin radion muodossa. JNT tarjoaa data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja eli palveluita kaikkeen, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään.

Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaalla.
Kuituverkkomme on yksi Suomen parhaiten kehittyneistä ja jatkamme sen rakentamista voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut edulliseen hintaan.

Meillä on toimistot Pietarsaaressa ja Vaasassa, koska haluamme olla asiakkaan ulottuvilla. Voit joko vierailla myymälässämme tai ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä kaikissa kanavissa. JNT toimii koko Pohjanmaan alueella, koska olemme varmoja siitä, että täällä on tulevaisuus.