Mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut ja palvelut ovat itsestäänselvyys tämän päivän yritysmaailmassa. Autamme teitä mielellämme löytämään juuri teille sopivia palveluja. JNT on DNA:n yrityspalvelujen jälleenmyyjä Pohjanmaalla.

DNA yrityspalvelut

JNT tarjoaa laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluja yrittäjille Pohjanmaalla. Käymme yritysasiakkaidemme kanssa läpi matkapuhelinten ja mobiilidatan käytön ja ehdotamme käyttäjän tarpeisiin mukautettuja palveluja.

Tiedämme myös, että tarpeet muuttuvat ajan myötä. Tulee uusia käyttäjiä, toisia jää pois, uusia palveluita on aktivoitava ja toisia taas lopetettava. Puhelin on hävinnyt ja se pitää korvata uudella puhelimella sekä uudella SIM-kortilla. Autamme mielellämme näissä asioissa ja monessa muussakin.

Cloudberry puhepalvelu

Cloudberry edistää viestintää sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa. Täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat hoitaa yrityksesi puhelintoiminnan ja viestinnän tehokkaalla ja joustavalla tavalla. Viestintäongelmat vievät usein turhan paljon aikaa ja energiaa. Cloudberry edistää yritysten viestintää ja tehokkuutta. Lisää tietoa Cloudberry puhepalvelustamme löydät täältä.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).