Turvallisuus

Autamme teitä pitämään dataanne ja omaisuuttanne silmällä palomuuri-, kameravalvonta- sekä hälytyksensiirtopalveluilla.

Meiltä saatte korkealaatuisia turvallisuuspalveluja. Hoidamme asennuksen, tarkistamme että kaikki toimii ja opetamme teitä käyttämään tarvittavaa teknologiaa.

Turvallisuuskonsultointi

Autamme teitä tunnistamaan yrityksenne tietojärjestelmän ja tietoliikenteen haavoittuvuudet. Sen lisäksi tarjoamme erilaisia tietoturvatuotteita ja -palveluita, mm. F-Secure-ratkaisuja.

palomuuri-palvelut

Meiltä saatte täyden, tarpeisiinne sovitetun palomuuripalvelun. Me pidämme huolen siitä, että palvelu toimii optimaalisesti ja täyttää toimintanne turvallisuusvaatimukset.

Hosting- ja konesalipalvelut

JNT Datacenter tarjoaa moderneja ja luotettavia konesalipalveluja kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille sekä palvelintilaa tarpeenne mukaan. Konesalimme sijaitsevat turvallisesti Pohjanmaalla.

kameravalvonta

JNT:n kameravalvontapalvelun avulla suojaat yrityksesi yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Takaamme että tallennettu materiaali on suojattuna, jos kameroita vahingoitetaan.

hälytyksensiirto

Yli 20 vuoden ajan olemme toimittaneet luotettavia hälytyksensiirtopalveluita. Meiltä voit tilata viranomaisten hyväksymät ja valvomat hälytyksensiirtopalvelut.

turvapuhelin

Turvapuhelin on apuväline vanhemmille henkilöille, jotka haluavat jatkaa kotona asumista. Tarjoamme turvapuhelimia palveluna kunnille sekä yksityisille terveydenhuoltoyrityksille.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).