JNT Kuitu yrityksille

Nollasta 1 Gb:iin kahdessa millisekunnissa.

Nopea ja vakaa Internetyhteys mahdollistaa tehokkaan kommunikoitikyvyn sekä yrityksen sisällä että yrityksen ulkopuolelle. Kuituliittymä mahdollistaa nopeamman liikenteen mutta on myös teknisesti katsottuna varmempi yhteys.

jnt kuitu

Toimitamme nykyään suurimman osan kiinteistä internetyhteyksistä oman kuituverkkomme kautta. Kun yhä suurempi osa yrityksen hallinnollisista palveluista siirtyy pilveen, tietoliikenteen on toimittava. Kun jotakin ennakoimatonta kuitenkin tapahtuu, on hyvä tietää keneen otta yhteyttä ja tietää että apu on lähellä. Autamme teitä hankkimaan sekä ylläpitämään nopean ja vakaan Internetyhteyden.

Kuidun edut

Kuituverkolla on monia etuja. Kuitutekniikka mahdollistaa ensinnäkin internet-yhteyden, joka on tehokas, nopea ja vakaa. Kuitukaapeli kaivetaan yleensä maahan, jolloin sää ja myrskyt eivät vaikuta sen toimintakykyyn. Kuituliittymän kapasiteetti riittää, riippumatta siitä, mitä palveluja käytätte.

JNT Kuitu yritysliittymät

Tarjoamme kahta eri yritysliittymää, Business Internet Medium ja Business Internet Pro. Autamme teitä valitsemaan sen liittymän, joka sopii parhaiten toimintaanne.

business internet medium

Edullinen liittymä kiinteällä IP-osoitteella. Lähetys- ja latausnopeudet ovat samat, esimerkiksi 150/150 Mbit/s.

business internet pro

Liittymä sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on korkeammat vaatimukset IP-osoitteille, verkkoyhteyksien valvonnalle ja palvelutasolle. Lähetys- ja latausnopeudet ovat samat, esimerkiksi 150/150 Mbit/s.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3, Pietarsaari, tai Rauhankatu 22, Vaasa.