Hosting- ja konesalipalvelut

Etsitkö luotettavaa ja hintansa arvoista hostingpalvelua? Olisiko aika päivittää palvelimenne ja sijoittaa ne moderniin ja turvalliseen palvelinkeskukseen? JNT Datacenter tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille sekä palvelintilaa tarpeenne mukaan.

Yhteistyössä JNT:n ja sähköyhtiö Herrforsin vuonna 2018 perustaman North Shore Datacenterin kanssa meillä on mahdollisuus tarjota ratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.

Luotettavat konesali- ja hostingpalvelut läheltä sinua

Asiakkaamme voivat vuokrata tarpeidensa mukaan joko yksityisen virtuaalipalvelimen (Virtual Private Server, VPS), kokonaan oman palvelinkoneen useiden virtuaalipalvelinten pyörittämiseen (Dedicated Server) tai tarvitsemansa määrän tilaa palvelinkaapeista omien palvelinten sijoittamista varten (Co-location).

Lisäksi palvelutarjontaan kuuluvat projektinhallinta sekä Remote Hands -palvelu omia palvelimiaan käyttäville yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa osan tai kaikki palvelimiensa toimintaan liittyvistä fyysisistä huoltotoimista. Remote Handsin ansiosta aikaa ei hukkaannu palvelimilla jatkuvasti ravaamiseen vaan voit keskittyä kaikessa rauhassa tärkeämpiin asioihin.

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset palvelinkeskukset Pohjanmaalla

Meillä on kaksi konesalia Pohjanmaalla. Pohjanlahden rannikko sopii erinomaisesti konesali- ja hostingpalveluiden tarjoamiseen, sillä rauhallisuus ja viileä ilmasto tekevät toiminnasta edullista ja luotettavaa, minkä lisäksi alueelta on nopeat verkkoyhteydet muualle Suomeen sekä ulkomaille.

Konesalimme käyttävät normaalioloissa Herrforsin toimittamaaa 100 % vihreää sähköä. Tarvittaessa varavirtaa tuotetaan generaattoreilla, joiden toiminta testataan viikoittain. Varavirtageneraattoreiden polttoaine riittää yli viikon virrantuotantoon. UPS-järjestelmä varmistaa konesaliemme palvelinten häiriöttömän virransaannin.

virtuaalipalvelin (VPS)

Nimensä mukaisesti virtuaalipalvelin ei kirjaimellisesti katsottuna ole oma fyysinen palvelimensa vaan sovellus palvelintietokoneella, jolla saatetaan pyörittää esimerkiksi muitakin virtuaalipalvelimia. Käyttäjän näkökulmasta virtuaalipalvelin kuitenkin toimii kuin itsenäinen, yksityinen palvelintietokone, joka on omistettu yksinomaan käyttäjän palvelintarpeisiin.

Virtuaalipalvelinasiakkaille varataan sekä osa palvelinkoneen tallennustilasta että suorituskapasiteetista. Osuuden koko sovitaan luonnollisesti aina asiakkaan tarvetta vastaavaksi ja kapasiteettia voidaan kasvattaa joustavasti tarpeen mukaan.

Lue lisää virtuaalipalvelinpalvelustamme täältä.

Dedicated Server

Yrityksille, joilla on yli 10 virtuaali­palvelinta, suosittelemme Dedicated Server -palveluamme. Dedicated Server tarkoittaa, että yrityksesi vuokraa täysin oman fyysisen palvelimen huippu­modernissa ja erittäin turvallisessa kone­salissamme. Tämä takaa maksimaalisen suoritus­kyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden.
Asiakkaat, joilla on Dedicated Server, voivat käyttää omia virtuaalipalvelimiaan ja antaa JNT:n huolehtia palvelinalustan yllä­pidosta ja huollosta sekä toimintojen ympärivuoro­kautisesta valvonnasta. Tallennus­palvelumme voi myös yhdistää Dedicated Server -palveluun.

Lue lisää Dedicated Server -palvelustamme täältä.

Co-Location

Jos yrityksenne omistaa käyttämänsä palvelimet itse, Co-location konesalipalvelu on teille erinomaisesti sopiva, kustannustehokas vaihtoehto. Sen sijaan, että palvelimet kuormittavat yrityksenne omia tiloja, Co-location-palvelu tarjoaa teille mahdollisuuden sijoittaa ne palvelinkeskukseemme.

Lue lisää Co-location-palvelustamme täältä.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).