Hosting- ja konesalipalvelut

Etsitkö luotettavaa ja edullista hostingpalvelua? Olisiko aika päivittää palvelimenne ja sijoittaa ne moderniin ja turvalliseen palvelinkeskukseen? Tarjoamme North Shore Datacenterin luotettavat ja edulliset palvelinratkaisut kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

North Shore Datacenterin perustivat vuonna 2018 JNT ja sähköyhtiö Herrfors, huomattuaan asiakkaidensa kanssa käymissään keskusteluissa, että Pohjanmaalla oli selvästi kysyntää luotettavalle, paikalliselle palvelinkeskukselle. Tarjoamme palvelintilaa tarpeidenne mukaan.

Luotettavat konesali- ja hostingpalvelut Pohjanmaalta, läheltä sinua

Asiakkaamme voivat North Shore DC:ltä vuokrata tarpeidensa mukaan joko yksityisen virtuaalipalvelimen, kokonaan oman palvelinkoneen useiden virtuaalipalvelinten pyörittämiseen (dedicated server) tai tarvitsemansa määrän tilaa palvelinkaapeista omien palvelinten sijoittamista varten (co-location). Lisäksi palvelutarjontaan kuuluvat projektinhallinta sekä Remote Hands -palvelu omia palvelimiaan käyttäville yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa osan tai kaikki palvelimiensa toimintaan liittyvistä fyysisistä huoltotoimista. Remote Handsin ansiosta aikaa ei hukkaannu palvelimilla jatkuvasti ravaamiseen vaan voit keskittyä kaikessa rauhassa tärkeämpiin asioihin.

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset palvelinkeskukset Pietarsaaressa

North Shore Datacenterillä on kaksi konesalia Pietarsaaressa. Pohjanlahden rannikko sopii erinomaisesti konesali- ja hostingpalveluiden tarjoamiseen, sillä rauhallisuus ja viileä ilmasto tekevät toiminnasta edullista ja luotettavaa, minkä lisäksi alueelta on nopeat verkkoyhteydet muualle Suomeen sekä ulkomaille.

Konesalimme käyttävät normaalioloissa Herrforsin toimittamaaa 100 % vihreää sähköä. Tarvittaessa varavirtaa tuotetaan generaattoreilla, joiden toiminta testataan viikoittain. Varavirtageneraattoreiden polttoaine riittää yli viikon virrantuotantoon. UPS-järjestelmä varmistaa konesaliemme palvelinten häiriöttömän virransaannin

Lue lisää North Shore Datacenteristä täältä.

Co-Location

Jos yrityksenne omistaa käyttämänsä palvelimet itse, co-location-konesalipalvelu on teille erinomaisesti sopiva, kustannustehokas vaihtoehto. Sen sijaan, että palvelimet kuormittavat yrityksenne omia tiloja, co-location-palvelu tarjoaa teille mahdollisuuden sijoittaa ne North Shore Datacenterin palvelinkeskukseen.

Lue lisää Co-location palvelusta täältä.

VPS-virtuaalipalvelin

Nimensä mukaisesti virtuaalipalvelin ei kirjaimellisesti katsottuna ole oma fyysinen palvelimensa vaan sovellus palvelintietokoneella, jolla saatetaan pyörittää esimerkiksi muitakin virtuaalipalvelimia. Käyttäjän näkökulmasta virtuaalipalvelin kuitenkin toimii kuin itsenäinen, yksityinen palvelintietokone, joka on omistettu yksinomaan käyttäjän palvelintarpeisiin.

Virtuaalipalvelin-asiakkaille varataan sekä osa palvelinkoneen tallennustilasta että suorituskapasiteetista. Osuuden koko sovitaan luonnollisesti aina asiakkaan tarvetta vastaavaksi ja kapasiteettia voidaan kasvattaa joustavasti tarpeen mukaan.

Lue lisää VSP-virtuaalipalvelin palvelusta täältä.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi. 

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3, Pietarsaari, tai Rauhankatu 22, Vaasa.