ICt-palvelut

IT-palvelujen toimittajan valinta on nykyään yksi tärkeimmistä yritysten tekemistä päätöksistä viestinnän alalla. Niin paljon riippuu nykyään yritysten valitsemista ratkaisuista ja palveluista.

Henkilökuntamme palvelee teitä mielellään ja on vain puhelinsoiton päässä. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja autamme, jos laitteet reistailevat tai jos tarvitsette koulutusta eri ohjelmien käytössä. Hoidamme kaikki yrityksen IT-asiat, jos haluatte itse mieluummin keskittyä muuhun.

IT-tuki ja ylläpito

IT-palvelut, puhepalvelut, liittymät ja laitteet, saatte kaiken tämän samasta paikasta. Räätälöimme ratkaisuja tarpeidenne ja toivomuksienne mukaan.

Microsoft 365

Microsoft 365 on Microsoftin palvelu, joka tarjoaa sarjan tunnettuja Office-tuotteita, kuten Outlook, Word, Excel sekä Power Point.

Turvallisuuskonsultointi

Autamme teitä tunnistamaan yrityksenne tietojärjestelmän ja tietoliikenteen haavoittuvuudet. Sen lisäksi tarjoamme erilaisia tietoturvatuotteita ja -palveluita, mm. F-Secure-ratkaisuja.

palomuuri-palvelut

Meiltä saatte täyden, tarpeisiinne sovitetun palomuuripalvelun. Me pidämme huolen siitä, että palvelu toimii optimaalisesti ja täyttää toimintanne turvallisuusvaatimukset.

Nollge-IoT

Nollge on JNT:n tarjoama IoT-konsepti. Konsepti, jonka avulla pystyt turvaamaan kriittiset toiminnot ja valvomaan niitä. Langattomia liittymiä kiinteistöjen, kiinteistötekniikan ja esinekohteiden luotettavaan valvontaan. 

maksupäätteet

Nykyään kortilla maksaminen on asiakkaille itsestäänselvää. Meillä on laaja valikoima maksupäätteitä, josta voitte ostaa tai vuokrata teille sopivan mallin.

Digitaaliset infonäytöt – DisplayIT

DisplayIT:n digitaalisilla infotauluilla viestitte nykyaikaisesti. Ilmoitustauluja voitte käyttää esim. sisäiseen viestintään, näyteikkunamainontaan, taloyhtiössä tiedottamiseen sekä kaupoissa.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).