JNT VIIHDE

JNT Viihde on TV-palvelu, joka toimii internetin kautta, samalla tavalla kuin IPTV. Ero näiden kahden palvelun välillä on se, että JNT Viihde ei vaadi kiinteää kuituyhteyttä. JNT Viihde toimii myös ADSL-, WiFi- ja mobiilidataverkoissa. Tämä tarkoittaa, että JNT Viihteen kanavatarjontaa voidaan katsoa myös kodin ulkopuolella. Oletpa esim. mökillä, matkailuautossa ja jopa ulkomailla, JNT Viihde toimii. Yksi tili sallii viisi käyttäjää, ja voit katsoa kolmella yksiköllä samanaikaisesti.

Perusmaksulla 8,95 €/kk saa peruspaketin, 16 eri kanavalla. Avausmaksu on 29 €. Valittavissa on useita muita kanavapaketteja ja lisäpalveluita.

Mobiili IPTV -lisäpalvelun (5 €/kk) avulla voit katsella JNT Viihteen kanavatarjontaa myös matkapuhelimella tai tabletilla.

Peruspaketti

Peruspakettiin sisältyy seuraavat kanavat: Yle 1, Yle 2, MTV3, Yle Teema & Fem, SUBTV, TV Viisi, Kutonen, Fox, MTV Ava, Alfa, TLC, National Geographic, Discovery Channel, Eurosport HD, MTV HD ja Euronews.

Hinta: 8,95 €/kuukausi
Avausmaksu: 29 €

Ruotsin paketti

Paketti tarjoaa Ruotsin suosituimmat kanavat, sisällöstä löytyy kaikkea jokaiseen makuun.
Pakettiin sisältyy seuraavat kanavat: SVT 1, SVT 2, TV4, SVT B/SVT 24 ja Kunskapskanalen.

Hinta: 4,20 €/kuukausi

Ruotsin+ paketti

Paketti tarjoaa sinulle laajemman valikoiman ruotsalaista tv-viihdettä.
Pakettiin sisältyy seuraavat kanavat: TV 3, TV 6, TV 8 HD ja TV 10 HD

Hinta: 4,95 €/kuukausi

Laitteet

JNT Viihteen käyttö tavallisessa televisiossa edellyttää IPTV-boksin. Jos sinulla on Android Smart-TV, palvelua voi katsoa sovelluksen kautta, eikä IPTV-boksia tarvita.
JNT Viihde toimii useimpien Watson-laitteiden kanssa.
JNT Viihde toimii seuraavilla IPTV-bokseilla: Motorola Arris VIP1003, VIP1853, VIP1103, VIP1113 ja VIP2853.

IPTV-boksisi saattaa tarvita uudelleenkonfiguroinnin, lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Tällä linkillä löydät ohjeet miten konfiguroida vanha IPTV-boksisi.

Lisäpalvelut

Juurikin lisäpalveluiden vuoksi JNT Viihde on niin joustava. Räätälöimällä television katselua lisäpalveluilla, sinulla on mahdollisuus katsella suosikkiohjelmiasi missä ja milloin haluat.

Mobiili IPTV

Mobiililla IPTV lisäpalvelulla voit katsoa TV:tä mobiiliyksiköllä. Palvelu toimii sovelluksella, joka on ladattavissa veloituksetta ja toimii iOS- ja Android-laitteilla (vaatii Android-version 5.0 (Lollipop) tai uudemman). Mobiili IPTV palvelulla voit katsella televisiota missä haluat, esimerkiksi linja-autossa, kesämökillä tai jopa ulkomaanmatkalla. Palvelu toimii EU:n sisällä (ETA alue), kun sinulla on tabletti, älypuhelin tai tietokone nettiyhteydellä. Hinta: 5 €/kk.

Spin+ Viihde

Spin+ Viihde-lisäpalvelulla voit nauhoittaa rajaton määrän tallennuksia, ja ne säilyvät tallennettuina arkistossasi puolen vuoden ajan. SPIN+ Viihde -palvelun avulla voit myös keskeyttää ja käynnistää käynnissä olevia ohjelmia sekä käyttää sarjatallennusta, jos haluat tallentaa kaikki samannimiset ohjelmat tietyltä kanavalta.
Hinta: 6,84 €/kk (sis. 2,84 € Kopiosto tekijänoikeusmaksun)

ReTV

Kaipaatko suosikkiohjelmiasi? JNT Viihteen sisältämän ReTV-toiminnon avulla voit katsoa jopa viikon vanhoja TV-ohjelmia. (Ei saatavilla kaikille kanaville.)

Yhteys

Palvelu toimii kuidun, ADSL-yhteyden ja mobiiliverkon kautta (SD-kanavien miniminopeus 5 Mbit/s, ja HD-kanavien miniminopeus 10 Mbit/s). Palvelu ei vaadi JNT:n internet-yhteyttä. Yksi tili sallii viisi käyttäjää, ja voit katsoa ohjelmia kolmella yksiköllä samanaikaisesti.