JNT VIIHDE

JNT Viihde on TV-palvelu, joka toimii internetin kautta, samalla tavalla kuin IPTV. Ero näiden kahden palvelun välillä on se, että JNT Viihde ei vaadi kiinteää kuituyhteyttä. Tämä tarkoittaa, että JNT Viihteen kanavatarjontaa voidaan katsoa myös kodin ulkopuolella, esim. mökillä. Yksi tili sallii viisi käyttäjää, ja voit katsoa kolmella yksiköllä samanaikaisesti.

JNT Viihteen avausmaksu on 29,00 €. Perusmaksulla 8,95 €/kk saa peruspaketin, joka sisältää 16 eri kanavaa. Valittavissa on myös useita muita kanavapaketteja ja lisäpalveluita.

Esimerkiksi Mobiili IPTV -lisäpalvelun (5,00 €/kk) avulla voit katsella JNT Viihteen kanavatarjontaa myös matkapuhelimella tai tabletilla.

Peruspaketti

Peruspakettiin sisältyy kanavat YLE 1, YLE 2, MTV3, YLE Teema & Fem, SubTV, TV Viisi, Kutonen, Star channel, MTV Ava, TLC, National Geographic, Discovery Channel, Eurosport HD, MTV HD ja Euronews.

Hinta: 8,95 €/kuukausi

Peruspaketti edellyttää JNT Viihde avausmaksun 29,00 € (kertamaksu).

Ruotsi-paketti

Ruotsi-paketin voi tilata peruspaketin lisäksi ja se sisältää Ruotsin suosituimmat kanavat SVT 1, SVT 2, TV4, SVT B/SVT 24 ja Kunskapskanalen.

Hinta: 4,20 €/kuukausi

Ruotsi-paketti edellyttää JNT Viihde avausmaksun 29,00 € (kertamaksu) sekä peruspaketin tilauksen 8,95 €/kuukausi.
Yhteensä 8,95 € + 4,20 €/kuukausi. 

Ruotsi+ -paketti

Ruotsi+ -paketin voi tilata peruspaketin lisäksi ja se sisältää kanavat TV3, TV6, TV8 HD ja TV10 HD.

Hinta: 4,95 €/kuukausi

Ruotsi+ -paketti edellyttää JNT Viihde avausmaksun 29,00 € (kertamaksu) sekä peruspaketin tilauksen 8,95 €/kuukausi.
Yhteensä 8,95 € + 4,95 €/kuukausi.

Lisäpalvelut

Juurikin lisäpalveluiden vuoksi JNT Viihde on niin joustava. Räätälöimällä television katselua lisäpalveluilla, sinulla on mahdollisuus katsella suosikkiohjelmiasi missä ja milloin haluat.

Mobiili IPTV

Mobiililla IPTV lisäpalvelulla voit katsoa TV:tä mobiiliyksiköllä. Palvelu toimii sovelluksella, joka on ladattavissa veloituksetta ja toimii iOS- ja Android-laitteilla (vaatii Android-version 5.0 (Lollipop) tai uudemman). Mobiili IPTV -palvelulla voit katsella televisiota missä haluat, esimerkiksi matkailuautossa, kesämökillä tai jopa ulkomaanmatkalla. Palvelu toimii EU:n sisällä (ETA-alue), kun sinulla on tabletti, älypuhelin tai tietokone nettiyhteydellä. Hinta: 5,00 €/kk.

Spin+ Viihde

Spin+ Viihde -lisäpalvelulla voit nauhoittaa rajaton määrän tallennuksia, ja ne säilyvät tallennettuina arkistossasi puolen vuoden ajan. SPIN+ Viihde -palvelun avulla voit myös keskeyttää ja käynnistää käynnissä olevia ohjelmia sekä käyttää sarjatallennusta, jos haluat tallentaa kaikki samannimiset ohjelmat tietyltä kanavalta.
Hinta: 6,84 €/kk (Sis. 2,84 € Kopiosto tekijänoikeusmaksun.)

ReTV

Kaipaatko suosikkiohjelmiasi? JNT Viihteen sisältämän ReTV-toiminnon avulla voit katsoa jopa viikon vanhoja TV-ohjelmia. (Toimintoa ei ole saatavilla kaikilla kanavilla.)

Laitteet

JNT Viihteen käyttö tavallisessa televisiossa edellyttää IPTV-boksin. Jos sinulla on Android Smart-TV, palvelua voi katsoa sovelluksen kautta, eikä IPTV-boksia tarvita. JNT Viihde toimii useimpien Watson-laitteiden kanssa.

JNT Viihde toimii seuraavilla IPTV-bokseilla: Motorola Arris VIP1003, Arris VIP 7300, VIP1853, VIP1103, VIP1113 ja VIP2853.

IPTV-boksisi saattaa tarvita uudelleenkonfiguroinnin, lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Tällä linkillä löydät ohjeet miten konfiguroida vanha IPTV-boksisi.

Yhteys

Palvelu toimii kuidun, ADSL-yhteyden ja mobiiliverkon kautta (SD-kanavien miniminopeus 5 Mbit/s, ja HD-kanavien miniminopeus 10 Mbit/s). Palvelu ei vaadi JNT:n internet-yhteyttä. Yksi tili sallii viisi käyttäjää, ja voit katsoa ohjelmia kolmella yksiköllä samanaikaisesti.