Opiskelijaetu

Opiskelijaetu

julkaistu 01-08-2018

Avain tehokkaaseen opiskeluun on vakaa ja nopea internetyhteys!

Hei opiskelija!

Näyttäessäsi voimassa olevan opiskelijakortin tai opiskelijatodistuksen, saat ADSL-liittymän ´Surffaa M´ tai Estate-liittymän ´50/50 Mbit/s´ hintaan 19,90€/ kuukausi ilman sitoutumisaikaa tai avauskustannuksia.

Osoitteesi perusteella pystymme määrittelemään, mikä liittymä on mahdollinen asuntoosi.

Jos haluat lisätietoja tai tilata internet-yhteyden, voit meilata meille osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai soittaa 06 786 8222. Voit myös tulla käymään meillä osoitteessa Alholminkatu 3, Pietarsaaressa tai Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasassa.

 

Etua ei voida yhdistää muihin JNT:n etuihin. ADSL-liittymä Surffaa M vaatii, että kiinteistö on kytketty JNT:n kupariliittymällä, siellä missä palvelun tuottaminen on teknisesti mahdollista JNT:n verkossa. Estate edellyttää, että kiinteistö on liitetty JNT:n kuituverkkoon.

JNT pidättää oikeuden olla solmimatta sopimusta maksuhäiriöiden yhteydessä. Sopimusta ei voida luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Annettu nopeus perustuu siihen, että päätelaitteet on kytketty verkkokaapelilla suoraan modeemiin/kuitumodeemiin. Nopeus vaihtelee riippuen yhteyden pituudesta kiinteistön ja tietoliikennekeskuksen välillä sekä tekniikasta jolla yhteys on toteutettu. Muut tekijät jotka vaikuttavat nopeuteen ovat kiinteistön sisäverkko, langaton internetin käyttö (WLAN) sekä laitteet ja ohjelmat joita käytetään. Surffaa M liittymän vaihteluväli on: lataus 5-24 Mbit/s, lähetys 0,75-1 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 24/1 Mbit/s. 50/50 Mbit/s laajakaistapalvelun nopeus määritellään alla olevan vaihteluvälin mukaan: latausnopeus 30-50 Mbit/s lähetysnopeus 20-50 Mbit/s.

Peruuttamislomake löytyy osoitteesta www.jnt.fi tai soita numeroon 06 786 8222.