Kampanja – Internet opiskelijoille

Useimmat kerrostalot Pietarsaaressa on varustettu JNT Kuidulla, ns. Estate-liittymällä (JNT:n laajakaistapalvelu taloyhtiöille). Esittämällä opiskelijakortin tai opiskelutodistuksen saat 50/50 Mbit/s internet-liittymän hintaan 19,90/kk ilman sitoutumista tai liittymismaksua. Palvelu toimitetaan JNT:n kuituverkossa Estate-liittymän kautta alueilla, joilla se on teknisesti mahdollista.

Kannattaa olla nopea

Esittämällä opiskelijakortin saat internetissä (50/50 Mbit/s) opiskelija-alennusta, kun asut kerrostalossa Pietarsaaressa. Varmista, että saat luotettavan yhteyden, jotta opiskelut ja vapaa-ajan surffailut sujuvat ongelmitta.

Onko sinulla uusi asunto? Ota meihin yhteyttä, niin tarkistamme minkälaisen liittymän voimme tarjota sinulle. Autamme myös liittymän käyttöönotossa!

Kampanjaehdot:
Etu on voimassa 12 kuukautta opiskelijakortin tai -todistuksen esittämisestä. 12 kuukauden kuluttua etu päättyy ja palvelun hinta tarkistetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan, mikäli asiakas ei esitä opiskelijakorttia tai -todistusta uudelleen.