JNT Fiber till företag

Från 0 till 1 Gb på 2 millisekunder.

En snabb och stabil internetanslutning gör kommunikationen effektiv både inom företaget och ut från företaget. Fiber möjliggör snabbare trafik och teknisk sett är fibern säkrare än andra alternativ.

jnt fiber till företag

Nuförtiden levererar vi oftast de fasta internetförbindelserna genom vårt egna fibernät, JNT Fiber. När en allt större del av företagsverksamheten digitaliseras behöver datatrafiken fungera utan problem och det är möjligt med JNT Fiber. Om något oförutsett ändå inträffar vill man ha hjälpen nära till hands. Vi både levererar och upprätthåller en snabb och stabil internetanslutning.

fiberns fördelar

Fibernätets fördelar är många. Fibertekniken erbjuder för det första en internet-förbindelse som är effektiv, snabb och stabil. Fiberkabeln grävs oftast ner i marken, vilket leder till att vädret och stormar inte kan påverka funktionaliteten. Fiberanslutningens kapacitet räcker till, oavsett vilka tjänster ni använder.

JNt fiber – företagsanslutningar

Vi erbjuder två olika företagsanslutningar, Business Internet Medium och Business Internet Pro. Vi hjälper er välja den som passar er verksamhet bäst.

Business Internet Medium

En förmånlig anslutning med fast IP-adress. Lämpar sig bra för lite lättare internetanvändning. Symmetriska linjer med samma upp- och nedladdningshastighet, till exempel 150/150 Mbit/s.

Business Internet Pro

Anslutningen lämpar sig utmärkt för företag med större krav på IP-adresser, övervakning av linje och SLA. Symmetriska linjer med samma upp- och nedladdningshastighet, till exempel 150/150 Mbit/s.

fiber – grunden för övrig kommunikation

En snabb och stabil internetförbindelse är grunden för all övrig kommunikation. JNT:s effektiva fiberteknik möjliggör flexibla telefonitjänster, smidig e-posttrafik, larmöverföring, molnbaserad filhantering, säkerhetskopiering med mera.

JNT Fiber – intresseanmälan

Vi kartlägger ständigt behovet av våra tjänster. Om du är intresserad av att skaffa JNT Fiber så kan du göra en intresseanmälan. Din anmälan är inte bindande, men ett viktigt verktyg i vår planering för kommande utbyggnad.
Ifall vi utgående från din adress ser att ditt företag ligger inom ett leveransklart område så kontaktar vi dig inom kort.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).