Mobila lösningar

Tillgång till fungerande Internet 24/7 är dagens melodi. Vi hjälper er gärna hitta passande mobila alternativ för era behov. JNT är återförsäljare av DNA:s företagstjänster i Österbotten.

DNA företagslösningar

Vi erbjuder företagare i Österbotten många mobila lösningar med DNA:s företagstjänster. Vi går tillsammans igenom ert företags användning av mobiltelefoni och mobildata. Utgående från kartläggningen föreslår vi tjänster enligt era behov och önskemål.

Vi är medvetna om att behoven ändrar med tiden. Nya användare kommer till, andra faller bort, nya tjänster behöver aktiveras och andra avslutas. En telefon har försvunnit och behöver ersättas med en ny och därtill behövs ett nytt SIM-kort. Vi hjälper gärna till med detta, och mycket mer.

Cloudberry telefonitjänst

Växeltjänsten Cloudberry är enkel att använda och gör susen för dialog med såväl kollega som kund. En perfekt lösning för er som vill sköta telefonin och kommunikationsflödet inom företaget på ett effektivt och smidigt sätt. Med Cloudberry kan man samla all kommunikation i ett och samma flöde och ni behöver inte ha en fysisk växel hos er. Läs mer om Cloudberry här.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).