Displayit – Digitaaliset infonäytöt

DisplayIT:n digitaalinen infotaulu on sinulle, joka haluat viestiä nykyaikaisesti. Tämä sähköinen ilmoitustaulu on kätevä esimerkiksi yrityksen sisäiseen viestintään, näyteikkunamainontaan, taloyhtiössä tiedottamiseen sekä tarjousten näyttämiseen vähittäiskaupoissa. Mainosnäyttöön voit lisätä kuvia, tekstejä tai videoita.

DisplayIT – digitaalisia näyttöjä jnt:ltä

Digitaalinen kyltitys on tehokas tapa tuoda viesti monien saataville. Digitaalisuuden etuna on, että voit helposti päivittää näytön sisällön. Päivität sisältöä verkossa olevan työkalun kautta.  Pääset käsiksi omaan sisältöösi niin kauan kuin sinulla on internetyhteys.

Oikeuksia voidaan jakaa useammalle henkilölle ja halutessanne eri rajoituksilla. Joku voi päästä päivittämään tiettyjä kenttiä näytöstä, kun taas toisilla voi olla täydet oikeudet. Voit myös ajastaa sisällön etukäteen, jolloin se näytetään vain tiettynä ajankohtana. Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

DisplayIT on JNT:n tarjoama konsepti. JNT hoitaa myös tuen ja useimmissa tapauksissa myös näyttöjen asennuksen, jos sinä asiakkaana niin toivot. Lue lisää konseptistä tästä.

Kuinka teen tilauksen?

Käymme yhdessä läpi toimintanne ja millä tavalla digitaaliset näytöt voivat tukea sitä. Teemme teille ehdotuksen layoutista, johon saatte tutustua sekä hintaehdotuksen sopiville näytöille. Tarvittaessa voimme avata teille demotilin, jolla voitte testata käyttöä. Molempien osapuolten ollessa tyytyväisiä aloitetaan asennus parin kolmen viikon kuluessa. Allekirjoitat 36 kuukauden sopimuksen kanssamme. Voitte ostaa näytön heti tai halutessanne maksaa ne osamaksulla. DisplayIT-lisenssin ja näytön hinta on n. 40 €/kk (riippuen näytöstä ja näytön koosta). Hintaan sisältyy puhelintuki ja palvelun ohjelmistopäivitykset koko sopimuskauden ajan. Näyttöjen takuuaika on pääsääntöisesti 36 kuukautta.

Palvelu vaatii internetyhteyden. Asentamissamme näytöissä on WiFi-yhteys, mutta suosittelemme kiinteää yhteyttä paremman palvelun saavuttamiseksi.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).