JNT | Företag | Betalterminaler

Betalterminaler

Vi kan erbjuda betalterminaler från Poplatek, Verifone och Nets. Från oss kan ni antingen köpa eller hyra er betalterminal.

Att betala med kort har blivit en självklarhet i dagens affärsverksamhet. Vi har ett brett utbud av betalterminaler för att kunna tillgodose era behov. 

Vi kan erbjuda betalterminaler från tre framstående leverantörer, Poplatek, Verifone och Nets. Vi har betalterminaler som fungerar fristående och sådana som fungerar tillsammans med ert kassasystem.

På en och samma betalterminal kan man också skapa flera användare. Om det exempelvis på en frisersalong finns flera företagare kan man använda samma betalterminal och få betalningarna registrerade på rätt företag. Till restaurangverksamhet finns betalterminaler som registrerar summan på rätt servitör och som tillåter kunden att ge driks.

Vi har betalterminalet till försäljning men också till uthyrning. Vanligtvis erbjuder vi 36 månaders avtal på betalterminaler men det går även att göra kortare avtal om ni har en säsongsrelaterad verksamhet. 

Vi tar hand om att betalterminalen kommer igång och fungerar som den ska.

Här hittar du våra populära betalterminaler.

Kontakta oss