Betalterminaler

Att betala med kort har blivit en självklarhet i dagens affärsverksamhet. Vi har ett brett utbud av betalterminaler för att kunna tillgodose era behov.

Köp eller hyr betalterminal

Vi kan erbjuda betalterminaler från tre framstående leverantörer, Poplatek, Verifone och Nets. Vi har betalterminaler som fungerar fristående och sådana som fungerar tillsammans med ert kassasystem.

Vi har betalterminaler till försäljning men också till uthyrning. Vanligtvis erbjuder vi 36 månaders avtal på betalterminaler men det går även att göra kortare avtal om ni har en säsongsrelaterad verksamhet.

Betalterminaler som passar er verksamhet

På en och samma betalterminal kan man också skapa flera användare. Om det exempelvis på en frisersalong finns flera företagare kan man använda samma betalterminal och få betalningarna registrerade på rätt företag. Till restaurangverksamhet finns betalterminaler som registrerar summan på rätt servitör och som tillåter kunden att ge driks.

Vi tar hand om att betalterminalen kommer igång och fungerar som den ska.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).