Säkerhet

Vi hjälper er hålla koll på er data och egendom med hjälp av brandmurs-, kameraövervaknings- och larmöverföringstjänster.

Vi erbjuder kvalitativa säkerhetstjänster som är både enkla och effektiva. Vi installerar tjänsterna och ser till att allt fungerar, samtidigt som vi lär er använda aktuell teknologi.

Säkerhetskonsultation

Vi hjälper er att identifiera eventuella sårbarheter i företagets informationssystem och datakommunikation. Därtill erbjuder vi olika säkerhetsprodukter och -tjänster, bl.a. F-Secure-lösningar.

brandmurstjänster

Från oss får ni en komplett brandmurstjänst som är anpassad enligt era behov. Vi ser till att tjänsten fungerar optimalt och enligt de säkerhetskrav om er verksamhet kräver.

Hosting- och datacenter

JNT Datacenter erbjuder moderna och säkra datacentertjänster för företag och organisationer i alla storlekar samt serverutrymme enligt behov. Våra datacenter är belägna i trygga Österbotten.

Kameraövervakning

JNT:s kameraövervakningstjänst övervakar ditt företag på ett enkelt och effektivt sätt. Vi garanterar att det lagrade materialet är skyddat ifall kamerorna utsätts för skadegörelse.

larmöverföring

I över 20 års tid har vi levererat pålitliga larmöverföringstjänster. Från oss kan du beställa av myndighet godkända och övervakade larmöverföringstjänster.

trygghetstelefoner

Trygghetstelefoner är ett hjälpmedel för äldre personer som vill fortsätta bo hemma. Vi erbjuder trygghetstelefoner som tjänst till kommuner och privata vårdbolag.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).