Puhelinpalvelut

Puhelinpalvelut

Räätälöidyt puhelinviestintäpalvelut Pohjanmaalaisille yrityksille

Räätälöidyt puhelinpalvelut

Puhelinviestintä viestintämuotona on historiallinen perintömme. Josta toimintamme kerran alkoi. Olemme auttaneet asiakkaitamme puhelinviestinnällä 1887 vuodesta asti ja olemme hyvin ylpeitä voidessamme edelleen sanoa olevamme kehityksen kärjessä tällä saralla.

 

Meidän vahvuutemme on juuri siinä, että voimme tarjota yksilöiden tarpeisiin mukautettuja viestintäratkaisuja yrityksille. Samojen toimintojen on oltava saatavilla riippumatta siitä, millä puhelimella tai päätelaitteella sitä käytetään.


Yhteydenottopyyntö

IP Puhelinpalvelut

Arvioidessamme tarpeesi ja esitellessämme ratkaisumme voimme valita nykyaikaisten IP-pohjaisten palvelujen ja puhtaiden mobiiliratkaisujen väliltä.

 

Tarkeintä on, että sinulla on käytössäsi mahdollisimman joustava palvelu samalla kun saatte toimintoja, joiden avulla voitte toimia niin tehokkaasti kuin mahdollista.

 

JNT tarjoaa laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluita yrittäjille Pohjanmaalla.


Cloudberry

Cloudberryn avulla voit koota kaiken viestinnän samaan virtaan. Cloudberry edistää viestintää sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa. Täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat hoitaa yrityksesi puhelintoiminnan ja viestinnän tehokkaalla ja joustavalla tavalla.

SIP-trunk

SIP-trunk on luotettava ja kustannustehokas vaihdeliittymä. Kun otatte käyttöön SIP-trunk palvelumme vanhat ISDN-liittymät voidaan lopettaa. SIP-trunk palvelu johtaa siihen että saatte reilun kustannussäästön.

Faksi-palvelu

Nyt JNT tarjoaa sinulle yksinkertaisen tavan lähettää ja vastaanottaa fakseja sähköpostin kautta. Kun hankit faksi-palvelumme et tarvitse faksilaitetta enää.