Yrityspalvelujen myyjä Vaasan seudulle

Haluatko liittyä myyntitiimiimme?
JNT kasvaa, ja etsimme kollegaa, joka on kiinnostunut teknisistä ratkaisuista, nauttii sosiaalisesta ja monipuolisesta työympäristöstä ja omaa vahvat myyntitaidot.

Myyntitiimimme auttaa Pohjanmaan yrityksiä laadukkailla ICT-ratkaisuilla, jotka tekevät heidän päivittäisestä työstään parempaa ja helpompaa. Työkalujasi myyjänä ovat JNT:n ICT-ratkaisujen valikoima, turvallinen ja houkutteleva työpaikka, avuliaat ja osaavat kollegat sekä uusin teknologia. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä hyvät ansiomahdollisuudet henkilökohtaisen sitoutumisesi perusteella.

Työn kuvaus
Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito yrityksiin konsultoidaksesi niitä tieto- ja viestintäteknisistä ratkaisuista. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioit tämänhetkisen tilanteen, jotta voit tarjota heille palveluja, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä työskentelyänsä. JNT tähtää pitkiin asiakassuhteisiin, minkä vuoksi jokaisella yritysvierailulla on tavoitteena synnyttää myönteinen mielikuva JNT:stä ja saada tyytyväisiä asiakkaita. Annat JNT:lle kasvot, minkä vuoksi kannat vastuun itsevarmasti, herätät luottamusta ja loistat tiedoillasi. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen- sekä ruotsin kielen taitoa. Työskentelyalueesi on pääasiassa Vaasan seutu, mutta voit tehdä töitä joko Vaasan tai Pietarsaaren konttorilta.

Koulutus ja aiempi kokemus
Sinulla voi olla kaupallisen tai teknisen alan tausta, mutta koulutustasi tärkeämpää on kokemuksesi. Se, mitä, olet aiemmin tehnyt, ja kuinka hyvin olet onnistunut tavoitteissasi, painaa paljon vaakakupissamme. Aiempi kokemus B2B-myynnistä Pohjanmaan alueella antaa sinulle ehdottomasti parhaat eväät työhön, mutta se ei ole edellytys. Jos sinulla ei ole kokemusta alalta, mutta olet myyntitaitoinen läpikotaisin, ratkaisu on olemassa. Sinulla on aina mahtava tiimi tukenasi, huolehdimme siitä, että sinulla on parhaat mahdolliset olosuhteet onnistua työssäsi, ja kollegasi auttavat sinua tarvittaessa. Odotamme kuitenkin, että sinulla on mukanasi sosiaalisia taitoja sekä hyviä viestintätaitoja, kun saavut paikalle.

JNT työnantajana
JNT on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen yritys. Tarjoamme työpaikkoja turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee perheellinen ilmapiiri ja jossa on päteviä kollegoita. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi mukavat toimistotilat Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Takanasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä, ja saat myös hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen osaamista lisäävän koulutuksen muodossa. Arvostamme hyvinvointiasi, ja siksi meillä on käytössä E-passi.

Lisätietoja ja hakemukset
Lisätietoja antaa Yrityspalvelujen myyntipäällikkö Tatu Aitoaho: 06 786 8336, tatu.aitoaho[a]jnt.fi.
Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja sopivien hakijoiden haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan.
Haet meille töihin lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksen, palkkatoivomuksineen, sunnuntaihin 29. tammikuuta mennessä osoitteeseen rekry[a]jnt.fi.

JNT:llä on noin 65 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. JNT-ryhmään kuuluu myös Konttoripiste sekä Pietarsaaren että Vaasan Multitronic | JNT -kaupat. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. JNT:llä kannustamme omaa aloitekykyä ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.