Bundesliigakausi jatkuu

Liveurheilun ystävien pitkä odotus on vihdoin ohi kun Bundesliiga palaa kahden kuukauden tauon jälkeen. Sarja jatkuu la 16.5. Bundesliiga on ensimmäinen isoimmista liigoista, joka on ilmoittanut kauden jatkosta korona-epidemian keskeytettyä lähes kaiken live-urheilun maaliskuun alkupuolella. Kaikki Bundesliigan pelit ovat katsottavissa Viaplay-palvelussa ja suurin osa peleistä näkyy myös Viasatin urheilukanavilla.

 

Aikataulu:

Lauantai 16.5.
klo 16:00 Bundesliigastudio (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 16:30 Dortmund – Schalke (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 16:30 RB Leipzig – Freiburg (Viasat Urheilu & Viaplay)
klo 16:30 Hoffenheim – Hertha Berlin (Viaplay)
klo 16:30 Düsseldorf – Paderborn (Viaplay)
klo 16:30 Augsburg – Wolfsburg (Viaplay)
klo 19:30 Frankfurt – Mönchengladbach (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Sunnuntai 17.5.
klo 16:30 Köln – Mainz (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 19:00 Union Berlin – Bayern München (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Maanantai 18.5.
klo 21:30 Werder Bremen – Leverkusen (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

 

 

Viaplay

Jos sinulla on JNT:ltä hankittu Viasat kanavapaketti siihen sisältyy suoratoistopalvelu Viaplay! Viaplay-valikoima vaihtelee Viasat-kanavapaketista riippuen.

Kaapeli-TV asiakas: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT”.

IPTV asiakas: Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT-IPTV”. Käytä käyttäjätunnustasi, jolla kirjaudut IPTV-palveluun, ja luo sitten Viaplay-käyttäjänimi noudattamalla ohjeita.