C More ja C More Total paketit päivittyvät 14.8.2023

MTV, joka omistaa C Moren, on ilmoittanut, että kanavapakettien kanavasisältö päivitetään 14.8.2023. Päivitys koskee C More – ja C More Total paketteja ja kanavat päivitetään vastaamaan yhä paremmin suomalaisten televisiotarpeita ja -toiveita. Muutokset koskevat sekä kaapeli-tv:tä että IPTV:tä. C More Sport -paketti ei ole muutosten kohteena.

MTV ilmoittaa korvaavansa nykyiset viihdekanavat (C More First, C More Series, C More Hits ja C More Stars) kahdella aivan uudella viihdekanavalla. Uudet kanavat ovat nimeltään MTV Aitio ja MTV Viihde ja ne sisältyvät 14.8. alkaen sekä C More – että C More Total -paketteihin. MTV Aitio ja MTV Viihde ottavat haltuunsa aiempien kanavien ohjelmatarjonnan ja näin ollen, saatte jatkossakin katsoa uusia elokuvia, laatusarjoja ja tuttuja klassikoita aamusta iltaan. Lisäksi MTV Aitio lähettää suosittuja kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Maria Kallio -poliisisarjaa, jättituotantoa Estoniaa ja suosittua Onnela-sarjaa.

Kanavapaketteihin kuuluu edelleen lasten oma kanava C More Juniori sekä koko perheelle suunnattu SF-kanava. Kanavapakettien hinnat eivät muutu muutosten seurauksena.

C More -paketin sisältö 14.8. alkaen:
MTV Viihde, MTV Aitio, C More Juniori ja SF-kanava

C More Total -paketin sisältö 14.8. alkaen:
MTV Viihde, MTV Aitio, C More Juniori, SF-kanava, C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2

Kanavapaikat:
MTV Aitio löytyy kanavapaikalta 211
MTV Viihde löytyy kanavapaikalta 215