DNA laskee roaming-hintojaan Euroopassa

DNA laskee roaming-hintojaan Euroopassa 30. huhtikuuta alkaen. Puheluiden ja tiedonsiirron hinnat laskevat jopa 60 prosenttia nykyisestä.

 

Uusi EU:n verkkovierailuasetus astuu voimaan 30. huhtikuuta, minkä seurauksena EU-alueella soitettujen puheluiden, tekstiviestien ja datasiirron hinnat laskevat. Uudet hinnat tulevat voimaan myös Islannissa, Liechtensteinissa ja Norjassa.

DNA:n kaikissa kuluttajaliittymissä uusi tiedonsiirron hinta Euroopassa on 0,099 € per megatavu. Soitettujen puheluiden hinta on 0,099 € per minuutti, vastaanotetuiden puheluiden hinta 0,014 € per minuutti ja tekstiviestien hinta 0,065 € kappale.

Käytännössä esimerkiksi viiden euron tiedonsiirron hinnalla voi tyypillisesti surffata puhelimella tunnin netissä tai tarkistaa Facebookin parisataa kertaa.

”Laskemme hintoja merkittävästi eli jopa 60 prosenttia nykyisestä. Meillä on yksi hinta kaikille kuluttajaliittymille ja tämä tekee siitä asiakkaillemme hyvin selkeän ja helposti muistettavan asian. Tiedonsiirtonopeuksia emme laske”, sanoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

Kaikilla DNA:n liittymillä on automaattisesti ulkomaan tiedonsiirron 60 euron saldoraja. Rajaa voi halutessaan nostaa tai laskea.