Pohjalainen yhteistyö: JNT ja Estlander & Partners

Paikallinen telekom tukee finanssiyhtiöiden globaalia kilpailukykyä

Omaisuudenhoitoyhtiöt Estlander & Partners ja GRIT Fondbolag Ab tekevät päivittäin useita tuhansia sähköisiä liiketoimia Vaasassa sijaitsevasta konttorista käsin. Näille yrityksille luotettavat, toimintavarmat ja tehokkaat IT-ratkaisut ovat kaiken lähtökohta. Ratkaisevan tärkeää on myös se, että ongelmatilanteessa apu löytyy läheltä. JNT tarjoaa yhtiöille kilpailukykyiset ja joustavat paikalliset ratkaisut.

Toimipiste Vaasan Pitkäkadulla on suurten ikkunoiden ansiosta valoisa ja ilmeeltään avara. Sen erottaa muista vastaavista konttoreista vain graafisia kuvaajia ja numeroita pursuavien näyttöjen paljous.
– Asiakkaamme ovat pääasiassa laitoksia kuten pankkeja ja eläkeyhtiöitä, kertoo toimitusjohtaja Mathias Österberg. Meillä on siis pääasiassa rahoitusalalla toimivia yritysasiakkaita koko Pohjolasta. Sisaryhtiö GRIT Fondförvaltning toimii samaan tapaan ja jakaa toimitilat Estlander & Partnersin kanssa. Vaikka suurin osa asiakkaista onkin yrityksiä, myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita asiakkaiksi.
– Tässä työssä hauskinta on se, että edelleenkin oppii uutta joka päivä, sanoo GRITin toimitusjohtaja Per-Johan West. Saamme auttaa muita heidän toiminnassaan ja yhdessä asiakkaiden kanssa innovoida sekä auttaa heitä kasvamaan. Meidän alallamme maailma on pienentynyt huikeasti, kiitos nykypäivän teknologian. Ala kehittyy sen myötä vauhdilla.

JNT:ltä yritykset hankkivat niin sanotun tuotantoympäristön, eli tietoliikenneyhteydet, kapasiteettia sekä muita IT-ratkaisuja.
– Meillä on hyvä yhdistelmä JNT:n palveluita, selvittää tietotekniikasta vastaava Jonas Björkstrand. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme JNT:n kanssa, ja mielestämme on valtava etu saada palvelua paikallisesti ja äidinkielellämme. JNT ymmärtää erinomaisesti meidän erityisiä tarpeitamme ja hoitaa erilaiset tilanteet hienosti. He palvelevat lyhyelläkin varoitusajalla joustavasti, mihin suuremmat toimijat eivät useinkaan pysty. Meille ylivoimaisesti tärkeintä on, että järjestelmä on luotettava.

Aikaisemmin täällä oli oma palvelinhuone, mutta nykyisin tarvitaan enää vain pieni sähkökaappi.
– Tämä on hyvä esimerkki siitä, millaista kehitys on ollut ja kuinka hyvin JNT meitä palvelee.

Paikallisten palveluiden hankkiminen ja samalla paikallisten toimijoiden tukeminen on juuri nyt mitä ajankohtaisinta.
– Voimme ajatella globaalisti, mutta kuitenkin tehdä hankinnat paikallisesti, Per-Johan sanoo. Meillä on yli 20 vuoden kokemus siitä, mitkä vaatimukset tietoliikenteen ja infrastruktuurin on täytettävä, jotta päivittäinen toimintamme sujuu saumattomasti. Tuntuu hienolta, että tarvitsemamme ratkaisut löytyvät omalta alueeltamme. JNT palvelee meitä sekä Vaasan että Pietarsaaren toimipisteistään käsin.

Tekstit ja valokuva: Maria Tarvos, Antonomia

Tästä löydät lisätietoa JNT:n yritysratkaisuista.

Tarvitseeko teidänkin yhtiönne telekomiin kokonaisratkaisuja? Ota yhteyttä niin pohdimme yhdessä.

 

Tule käymään

Rauhankatu 22, krs 3 65100 Vaasa
Alholminkatu 3, 68600 Pietarsaari