F-Secure palvelu uudistuu 23.5

Uudet ominaisuudet päivitetään palveluun automaattisesti. Nykyisissä laitteissasi olevaa palvelua ei siis tarvitse asentaa uudelleen. Voit jatkaa palvelun käyttöä normaalisti ja laitteesi ovat edelleen suojattuja. Samalla palvelun ulkoasu ja hallintasivusto uudistuvat.

 

Tärkeää tietoa uudistuksesta: 

Palvelun hallintasivustolle tarvitset jatkossa aina henkilökohtaiset tunnukset, sähköpostiosoitteen ja salasanan. Tarvitset tunnuksia silloin kun haluat suojata lisää laitteita tai kun haluat tarkastella nykyistä palvelua ja ottaa uusia ominaisuuksia käyttöön.

Mikäli olet laittanut sähköpostiosoitteen palveluun saat 23.5.2017 sähköpostitse ”F-Secure Turvapaketti-palvelusi – Ota käyttöön!”- viestin, jonka avulla pääset tutustumaan heti uuteen palveluun ja voit suojata lisää laitteita.

Tee näin:

1. Avaa F-Secure-palvelusta Sinulle lähetetty ” Ota käyttöön!” -sähköpostiviesti.

2. Kun haluat suojata lisää laitteita, klikkaa viestissä olevaa ”Asenna Turvapaketti nyt” -painiketta. Voit asentaa turvapaketti-palvelun heti uuteen laitteeseen.

HUOM! Asennuksen yhteydessä palvelu pyytää kirjautumaan hallintasivustolle, johon tarvitset viestissä olevaa käyttäjätunnusta, joka on sähköpostiosoite sekä salasanaa!

 

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta palvelussa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme, puh 06 786 8222, asiakaspalvelu@jnt.fi, niin päivitämme palveluun liittyvät tietosi.

Voit myös luoda itse käyttäjätunnuksen kirjautumalla Omat Palveluni-sivustolle jonka löydät www.jnt.fi sivulla, jos sinulla on käyttäjätunnukset käytössäsi. Tietoturvasivun löydät klikkaamalla Palvelut painiketta ja tänne lisäät sähköpostisi sille varattuun kenttään.

Ota meihin mielelläsi yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

 

Tietoa F-Secure Tietoturvapaketista

Tutustu ja ota Turvapaketin kaikki uudet ominaisuudet käyttöön heti!

F-Secure turvapaketti antaa nyt kattavan suojan koko perheen laitteille. Voit suojata Windows, Mac ja Android-laitteiden lisäksi iOS-laitteita, kuten iPhone ja iPad-laitteita.

Turvapaketti-palvelun käyttöönotto ja hallinta on nyt myös entistä helpompaa! Turvapakettiin sisältyvät seuraavat palvelut:

  • Tietoturva usealle eri laitteelle
  • Tietoturva usealle käyttäjälle
  • Hallintaportaali
  • Virusten torjunta ohjelmille jotka levittävät haitallista sisältöä ja tallentavat henkilökohtaisia tietoja.
  • Selaus- ja verkkopankkisuojaus joka tarkistaa että olet kytkeytynyt luotettuun pankkisivustoon.
  • Verkkosuojaus joka huolehtii laitteesi turvallisuudesta huolimatta siitä, missä kytkeydyt internettiin.
  • Lapsilukko ja valvontaominaisuudet jonka avulla voit estää pääsyn nettisivusoille, joilla on lapsille haitallista sisältöä. Voit myös rajoittaa laitteiden käyttöaikaa.  
  • Paikannustoiminto
  • Sovellusten tietosuoja
  • Yksityisyyden suoja