Heinäkuun bonuskanavat

IPTV

Heinäkuun bonuskanava IPTV-palvelussa on historiakanava H2 HD. H2 HD on faktaviihteeseen keskittyvä kanava ja kanava lähettää viihdettä sekä laatudokumentteja vuorokauden ympäri. Kanavan kautta voit perehtyä entistä syvemmin maailmanhistoriaan, merkkihenkilöiden ja merkittävien historiallisten tapahtumien saloihin. Ohjelmat keskittyvät myös tieteeseen, sota-, muinais-, ja nykyhistoriaan.

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 20. Mikäli haluat jatkaa H2 HD-kanavan katsomista myös koeajan jälkeen, löytyy se lisäkanavien joukosta, hinta 3,30€/kuukausi. Kanava sisältyy myös History-kanavapakettiin joka sisältää sekä History että H2 HD kanavat. History-paketin hinta on 4,95€/kuukausi. 

Kanava on HD-laadussa joten tarvitset HD-laitteiston nähdäksesi kanavan.

 

Kaapeli-TV

Heinäkuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä on Eurochannel. Eurochannel on kanava, joka keskittyy eurooppalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Kanava lähettää elokuvia, sarjoja ja muita ohjelmia kuten matkailuohjelmia ja musiikkia. 

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 61. Mikäli haluat jatkaa kanavan katsomista koejakson jälkeen, löydät kanavan Elisa Mix-paketeista, vapaavalintaisten kanavien joukosta. Hinta alkaen 9,90€/kuukausi.