Kolme hiihtolomavinkkiä JNT:ltä

1. Katso helmikuun bonuskanavaa

Kaapeli-TV: Discovery Channel (kanavapaikka 61)

Kanava tarjoaa poikkeuksellisista ihmisistä, paikoista ja aiheista kertovia kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita sarjoja, kuten American Chopper sekä Hengenvaarallinen saalis. Lisäksi kanavalla nähdään laadukkaita dokumentteja ajankohtaisista tapahtumista sekä mielenkiintoisista aiheista ympäri maailman. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty tai juonnettu.

IPTV: Viasat Explore HD (kanavapaikka 20)

Viasat Explore on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Suomeksi tekstitetty.

 

2. Elokuvien vuokraaminen IPTV:ssä

Voit helposti vuokrata elokuvia suoraan IPTV-boxin kautta. Valitse ”Elokuvat” IPTV-valikossa, ja valitse sopiva elokuva katsomalla elokuvien trailereita. Vahvistat oston syöttämällä ostokoodisi. Oston jälkeen pääset katsomaan elokuvaa 24 tuntia ja elokuvavuokra näkyy seuraavalla JNT-laskullasi. Löydät myös valikoiman tästä osoitteesta: https://www.sfanytime.com/fi

 

3. Viaplay sisältyy JNT:n Viasat kanavapakettiin

Viaplay -suoratoistopalvelu sisältyy nyt hintaan kun tilaat Viasat -kanavapaketin JNT:ltä! Tämä koskee myös sinua, jolla on jo JNT:n Viasat -kanavapaketti. Katso olohuoneessasi smart-TV:n kautta, tai hiihtolomamatkalla älypuhelimestasi! Tarjous koskee sekä kaapeli-TV- sekä IPTV-asiakkaita. Viaplay-palvelulla voit katsoa elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua smart-tv:lläsi tai -puhelimessasi. Viaplay-valikoima vaihtelee Viasat-kanavapaketista riippuen.

Voit aktivoida Viaplay- palvelun osoitteessa signup.viaplay.fi. Kaapeli-tv asiakkaat valitsevat palveluntarjoajaksi JNT:n, IPTV-asiakkaat taas JNT-IPTV:n. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi