Internet ja TV kesämökillä

 

TV 

JNT Viihde

JNT Viihde on TV-palvelu, joka ei vaadi fyysistä kaapelia, vaan toimii netin kautta. Tämän TV-palvelun katselemiseen tarvitset TV + IPTV-boksin tai Android TV:n (kanavia voi katsella myös älypuhelimella tai tabletilla, ks. kohta Mobiili IPTV). Peruspaketti sisältää 16 kanavaa ja maksaa 8,95 € / kuukausi, myös ruotsalaisia kanavia ja muita palveluita ovat saatavana lisäpaketteina. JNT Viihde toimii sekä kiinteän netin, langattoman netin että mobiilinetin kautta. Lue lisää.

 

Mobiili IPTV

Jos käytössäsi on JNT Viihde- tai IPTV-palvelu, voit Mobiili IPTV -lisäpalvelun avulla katsella televisiota matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Tämän kätevän palvelun avulla voit katsella televisiota missä tahansa oletkin, jopa ulkomailla (EU:n alueella), kunhan laite on kytketty WiFi-verkkoon. Tämä lisäpalvelu maksaa 5 € / kk, ja toimii sovelluksen kautta, joka on ladattavissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmiin.

 

 

Internet

TuplaLaajakaista

Jos sinulla on kotonasi kiinteä internet-liittymä (kuitu tai ADSL), saat DNA:n mobiililaajakaistan edulliseen hintaan 14,90 € / kuukausi! Mobiililaajakaistaa voi käyttää kesämökeillä, joilla ei ole kiinteää internet-yhteyttä, ja se sopii myös sinulle, joka haluat internetin matkailuautoosi/ asuntovaunuusi (toimii Suomessa). Lue lisää.

 

Kesänetti

Jos sinulla on JNT:n kiinteä internetliittymä sekä kotonasi että kesämökilläsi, saat 50 % alennuksen kesämökkiliittymäsi kuukausimaksusta! Lue lisää.

 

 

JNT Kuitu

Kuituliittymät ovat yleistymässä myös kesäasunnoilla, ja ne tarjoavatkin ylivoimaisesti parhaan vaihtoehdon sekä internetin käyttöön että television katseluun. Osoitteessa selfie.jnt.fi voit tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus tilata kuitua kesäasuntosi osoitteeseen, ja minkä hintainen se olisi.

 

Jos olet kiinnostunut jostakin palvelustamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu[a]jnt.fi , tai puhelimitse: 06 786 8222