JNT helpottaa arkea

Emme voi poistaa perheriitoja – mutta nopea ja toimiva nettiyhteytemme voi viedä sinua askelen lähemmäs unelmaa sopuisasta kodista.

Nopeamman internetyhteyden avulla koko perhe voi omistautua omille digitaalisille lempipuuhilleen: Surffata, pelata, katsoa sarjoja suoratoistolla ja kuunnella musiikkia. 250/100 MBit/s nyt kampanjahintaan 34,90€/kk. 12 tai 24 kuukautta. Lue lisää.

Huono WiFi? Monesti tarvitaan yksi tai useampi ulkoinen lähetin, jotta hyvä langaton yhteys kattaa koko talon. JNT:llä tarjoamme asiakkailemme mahdollisuutta kokeilla pidettyjä AirTies WiFi-tukiasemia ilmaiseksi kahden viikon ajan ennen ostopäätöstä. Hinta 119€/kpl.

Airties wifi-lähetin

Tietoturvapaketti F-Securelta antaa täydellisen suojan perheen laitteille – tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Juuri nyt -50% alennus F-Secure Total (kolmelle tai viidelle laitteelle) kuuden kuukauden ajan. Lue lisää.

Tilaa itsepalveluportaalimme kautta, selfie.jnt.fi, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilataksesi. Puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

 

 

Etkö ole vielä hankkinut kuitua?

Ota yhteyttä kuitutiimiimme puh. 06 768 8210 tai kuitutiimi[a]jnt.fi